Haapsalu linnuses annab kontserdi Demis Roussos

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

1970. aastatel maailma hullutanud Demis Roussos esineb juulis Haapsalus. Foto internet
1970. aastatel maailma hullutanud Demis Roussos esineb juulis Haapsalus. Foto internet

Tuntud Kreeka laulja Demis Roussos annab 20. juulil kontserdi Haapsalu linnuse suurel õuel, teatas kontserdikorraldaja Aarne Valmis.

Demis Roussos, kes viimati esines Eestis 2013. aastal, saatis ka tervituse: „Tere Eesti! Mul on hea meel, et olen peagi taas külastamas teie kaunist maad. Loodan teid kõiki näha Haapsalus 20. juulil. Armastusega, Demis“

Kontserdil kõlavad Roussosi parimad laulud läbi aegade. Tema tuntuimad lood on “My Friend the Wind”, “My Reason”, “Velvet Mornings”, “Goodbye, My Love, Goodbye”, “Someday” ja “Lovely Lady of Arcadia”, „Souvenirs“.

Demis Roussos, kodanikunimega Artemios Ventouris Roussos, sündis 1946. aastal ja alustas oma muusikukarjääri kuuekümnendate aastate keskpaigas Ateenas. 1968 liitus ta progressiivse rocki ansambliga Aphrodites Child, kus osales laulja ja hiljem ka basskitarristina. Pärast ansambli lagunemist tegi ta koostööd endise bändikaaslase Vangelisega ning alustas oma soolokarjääri, mis tipnes 1970ndatel mitmete hittidega nagu „Forever and Ever“, mis jõudis 1973. aastal paljude Euroopa riikide edetabelite tippu.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Mullu suvel Haapsalus esinema pidanud Kreeka laulja Demis Roussos suri nädalavahetusel | Lääne Elu
9 aastat tagasi

[…] Mullu 14. aprillil kirjutas Lääne Elu, et tuntud Kreeka laulja Demis Roussos annab 20. juulil kontserdi Haapsalu linnuse suurel õuel. […]

HRT
10 aastat tagasi

Veinipäevade ajaks peaks kutsuma Adamo ja Raphaeli.