Aasta suurpere ootab kandidaate

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

30. aprillini saab esitada kandidaate konkursile „Aasta Suurpere“, mille võitja kuulutatakse välja 10. mail toimuval Suurperepäeval Tallinna Loomaaias.

Eesti Lasterikaste Perede Liidu (ELPL) ja BIGBANKi poolt viiendat aastat välja antava „Aasta Suurpere“ aunimetus omistatakse ühtsuse ja lasterikkuse au sees hoidmise eest töökale ning eeskujulikule Eesti suurperele, kus kasvab vähemalt neli last.

“Tänavu juba kümnendat aastat toimuvast Suurperepäevast ja “Aasta Suurpere” konkursist on kujunenud jätkusuutlik ning armas traditsioon. Seega ootame taaskord aktiivset osavõttu, et tunnustada eeskujulikke ja toredaid suurperesid,” ütles ELPLi president Aage Õunap.

Kandidaadi esitamiseks „Aasta Suurpere” konkursile tuleb hiljemalt 30. aprilliks saata kirjalik taotlus BIGBANKi kodulehe kaudu. Ettepanekus peab olema kandidaadina ülesseatava perekonna nimi ja koosseis, elukoht, vanemate töökoht ja ametid ning vabas vormis kirjeldus ja põhjendus. Samuti tuleb lisada taotluse esitaja nimi ja kontaktandmed. Ettepanekuid aunimetuse saamiseks võivad teha kõik pereliikmed, tuttavad, asutused, ettevõtted jt.

Aasta suurpere valib kandidaatide hulgast komisjon, kuhu kuuluvad Eesti Lasterikaste Perede Liidu 3 juhatuse liiget, ürituse patroon Urmas Vaino, BIGBANKi esindaja ja eelneval aastal aunimetuse võitnud perekonna esindaja.

Aunimetuse võiduperekond kuulutatakse välja 10. mail Tallinna Loomaaias toimuval Suurperepäeval. Perekonnale antakse üle tänukiri ja 1000 eurot BIGBANK-i poolt.

Marve Kadastik
Suurperepäeva korraldaja

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
ehhh
10 aastat tagasi

Tore ettevõtmine , kuid inimeste pealt tohutut kasumit teeniv BIGBANK võiks premeerida küll suurema rahalise auhinnaga kui 1000€. Alles siin oli uuring,kus kirjutas,et keskmiselt kulub ühe lapse peale 280€,seega nelja lapse kulu on kuus 1120€, nii et mis raha on see 1000€?