0

Kompetentsikeskus korraldab Värskas mudakonverentsi

Kaire Reiljan

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Tervisedenduse ja rehabilitatsiooni kompetentsikeskus (TERE KK) koos Eesti töötervishoiuarstide seltsiga korraldab 9. mail Värskas ravimuda teemalise seminari.

Konverentsil „Eesti ravimudad töövõimelise Eesti teenistuses“ tutvustatakse TERE KK viimase paari aasta uuringuid ravimuda koostise ja toime osas ning ravimudade kasutamist tööealisel elanikkonnal tööga seotud luu-lihaskonna ülekoormussündroomide ennetamisel ja preventiivses ravis.

Täpsemalt saab päevakavast lugeda siin

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz