0

Ridala Vallavalitsuse teade

Merilin

merilin.sellik@le.ee

10. aprilli 2014. a istungil Ridala vallavalitsus:
1) algatas korraldusega nr 187 korralduse „Sadamale kohanime määramine” eelnõu. Korralduse eelnõu on avalikustatud Ridala valla kodulehel www.ridala.ee;
2) korraldusega nr 190 lõpetas alates 14. aprillist 2014. a Ridala valla haldusterritooriumil asuvatel avalikult kasutatavatel kohalikel teedel 27. veebruari 2014. a korraldusega nr 115 kehtestatud sõidukite liikumise massipiirangu 8 tonni. Täpsem info valla kodulehel www.ridala.ee.

Ridala Vallavalitsus

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz