Lauri Luik esitati Riigikogu kultuurikomisjoni esimehe kandidaadiks

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Lauri Luik
Lauri Luik
Täna otsustati Riigikogu Reformierakonna fraktsiooni koosolekul esitada uueks kultuurikomisjoni juhi kandidaadiks Lauri Luik.

Reformierakonna fraktsiooni esimehe Kristen Michali sõnul on Lauri Luik vaatamata noorele eale arvestatavate kogemustega parlamendisaadik. „Lauri Luik on aastaid tegelenud Eesti hariduspoliitika loomisega Riigikogus. Pikaajalise kultuuri- ja haridusteemadega tegeleva komisjoni liikmena on ta olnud põhikooli- ja gümnaasiumiseaduse ning kõrgharidusreformi üks väljatöötajatest. Et Lauri on olnud ka Reformierakonna haridusküsimuste üks mootoreid ja programmi väljatöötaja, siis tuli valik fraktsioonis lihtsalt ja loomulikult,“ sõnas Kristen Michal.

1931 häälega Lääne, Saare- ja Hiiumaa valmisringkonnast Riigikokku valitud Lauri Luik on Hasartmängumaksu Nõukogu esimees ja Eesti Koolispordi Liidu president.

1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
.
8 aastat tagasi

Väga tubli, Lauri. Jõudu sulle!