Saaremaal hukkus paadiga merel triivinud kuueaastane poiss

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Foto: Arvo Tarmula
Foto: Arvo Tarmula

Laupäeva õhtul sai Kuressaare merevalvekeskus teate Saaremaal Pae sadama lähistel merel triivivast paadist, milles on laps. Laps leiti veest ja kahjuks ei andnud elustamine tulemusi.

Kuressaare merevalvekeskus sai teate Saaremaa idarannikul Pae sadama lähistel, kaldast umbes 300 meetri kaugusel merel olevast paadist, mis triivis kaldast eemale, kell 18.21. Anti teada, et paadis on üksi kuueaastane poiss.

Päästjad leidsid päästevestis poisi veest ja tõid kaldale, üritades teel kaldale last elustada. Kell 19.27 jõuti kaldale ning poiss anti meedikute hoole alla. Kohalolnud meedikute pingutused tulemusi ei andnud ja poissi elustada ei õnnestunud.

Kuidas poiss üksi paadiga merele sattus, nende asjaolude väljaselgitamisega tegeleb politsei.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
LUGEJA
9 aastat tagasi

Lugeda peab ka oskama. Ei ole kirjutatud, et leiti laps paadist, vaid teatati merel triivivast paadist, milles on Lugejalaps üksi. Leidmise ajaks oli laps juba vees (põhjus teadmata).

Anonüümne
9 aastat tagasi
Reply to  LUGEJA

Vabandust, tekstis ekslikult üks sõna ( Lugeja) üleliigne.

JORDAN
9 aastat tagasi

Nii jaburat uudist ei ole küll ennem kuulnud!! Poiss leiti paadist, siis vist viskasid päästjad (sest kuidas see poiss muidu äkki vette sattus) poisi ilmselt vette ja tõid seejärel kaldale!!??!!