Vehkleja Katrina Lehis sõlmis lepingu nimeka välismaise toetajaga

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Katrin Lehis. Foto: Lembit Peegel
Katrin Lehis. Foto: Lembit Peegel
2012/2013 hooaja juunioride maailmakarikasarja üldvõitja ja 9-kordne noorte tiitlivõistluste medaliomanik haapsallanna Katrina Lehis lõi käed tuntud Ungari vehklemisvarustuse tootjaga PBT, teatati Eesti Vehklemisliidu Facebooki-lehel.

Lepingu järgi varustab PBT Lehist vehklemisvarustusega kuni 2016.a. Rio de Janeiro olümpiamängudeni. PBT poolt sponsoreeritavate vehklejate nimekirjast leiab teiste seas ka Londoni olümpiavõitja meeste espadronis ungarlase Aron Szilagyi ja hetkel naiste epee maailma edetabelit juhtiva rumeenlanna Ana Maria Branza.

Lehise sõnul on PBT puhul tegemist väga hea varustusetootjaga ja ta hindab kõrgelt Ungari firma panust aitamaks tal liikuda kõige kõrgemate saavutuste poole.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments