Tallinna meistriks meeste epees tuli Sten Priinits

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Foto: arhiiv
Foto: arhiiv
Audentese Spordihoones peetud Tallinna meistrivõistlustel meeste epees võidutses individuaalturniiril Sten Priinits (En Garde). Finaalis alistas ta torgetega 15:13 Marno Allika (Le Glaive). Meeskondlikult oli parim Le Glaive, teatas ERRi spordiportaal.

Kolmandad kohad said Nikolai Novosjolov (Le Glaive) ja Jüri Salm (Tallinna Mõõk). Poolfinaalis pidi Novosjolov tunnistama klubikaaslase Allika 15:14 paremust, Salm jäi 9:15 alla Priinitsale.

Le Glaive koosseisus Nikolai Novosjolov, Marno Allika ja Tõnis Rennu alistas meeskonnavõistluse finaalis tulemusega 45:37 Tallinna Mõõga esindusvõistkonna (Jüri Salm, Juhan Salm, Märten Mändla, Eduard Lebedev).

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
5 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
data cabinet racks
10 aastat tagasi

Very informative article post.Really looking forward to read more. Fantastic.

chaussure mercurial
10 aastat tagasi
prix des sacs chanel
10 aastat tagasi

Hello there, simply turned into alert to your blog via Google, and located that it’s truly informative. I am going to be careful for brussels. I will appreciate should you proceed this in future. Lots of people shall be benefited out of your writing. Cheers!|
prix des sacs chanel

long term care insurance Orange County
10 aastat tagasi

wow, awesome article post.

make money online
10 aastat tagasi

A big thank you for your blog article.Really thank you! Really Cool.