Lauatennisistid võitsid meistrivõistlustelt 15 medalit

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Laupäeval Aseris toimunud spordiliidu Jõud noorte individuaalsetel meistrivõistlustel lauatennises saatis edu Läänemaa noorlauatennisiste, kes võitsid kokku 15 medalit. Läänemaa oli võistluste edukaim maakond.

Kolmekordseks võitjaks tuli Toomas Vestli, kes alistas üksikmängu finaalis kaasmaalase Aaro Õismetsa. Meespaarismängus võitis Vestli koos Õismetsaga samuti kulla ning koos Reelica Hansoniga (Ida-Virumaa) tuli kuld ka segapaarismängus (alistasid Karin Talving-Aaro Õismetsa).

Karin Talving võitis esikoha juunioride üksikmängus ja teise hõbemedali koos Kerli Kislõiga (Viljandimaa) naispaarismängus. Maria Võrklaev oli kolmas.

B-klassis võitsid hõbemedalid Mattias Ristmägi ja Janely Vestli, pronksmedali Karin Saviots. Viimased aga koos mängides veel ka pronksi naispaarismängus. Vadim Konov oli kuues.

C-klassis võitis pronksi Trinity Õismets, hõbeda Kaaro Saatmäe ning Allex Rummel oli neljas.

Tütarlaste D-klassis võitis kolmanda koha Katrina Talving, Kulla Saatmäe oli seiotsmes. Samas klassis oli viies Kaimar Pärnpuu, kes on teistest 2-3 aastat noorem.

Läänemaa esindusse kuulusid mängijad Hanila ja Lääne-Nigula vallast ning Haapsalust. Kõik nad on ka Haapsalu Lauatenniseklubi liikmed.

Heikki Sool

lauatennis1
Juunioride naisüksikmängu paremad Kerli Kislõi (Viljandimaa), Karin Talving ja Maria Võrklaev. Foto: Heikki Sool
lauatennis2
A-klassi esikolmik: Janely Vestli, Reelica Hanson (Ida-Virumaa), Karin Saviots. Foto: Heikki Sool

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
5 dollars
10 aastat tagasi

A round of applause for your article.Really looking forward to read more. Really Cool.

ma
10 aastat tagasi

Hanila ikka tubli!!!