Post24 pakiautomaadid töötavad taas tõrgeteta

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Eesti Posti Post24 pakiautomaatide tootja Integer andis teada, et küberrünnakust on jagu saadud ja kõik süsteemid töötavad tõrgeteta — pakiautomaatide kaudu saab saata ja vastu võtta nii eelvormistatud kui ka pakiautomaadi juures vormistatud pakke.

“Palume vabandust klientidele põhjustatud egamugavuste pärast ning täname kannatlikkuse ja mõistva suhtumise eest,” ütles Eesti Posti juhatuse liige Mait Sooaru.

Sooaru sõnul pole varem sellises mastaabis küberünnakud Eesti Posti tööd mõjutanud. “Kuigi tegemist oli rünnakuga Integeri, mitte Eesti Posti vastu, vaatame kindlasti üle ka Eesti Posti IT-turvalahendused,” lausus Sooaru.

Küberrünnaku tõttu täna hommikul pakiautomaatidesse ladustamata jäänud saadetised, viiakse pakiautomaatidesse õhtul ehk enamik pakkidest, mis oleksid pidanud kohale jõudma hommikul, jõuavad automaatidesse õhtusel täitmisel-tühjendamisel.

Täna ennelõunal langes Eesti Posti Post24 pakiautomaatide tootja Integer küberrünnaku ohvriks, mille tagajärjel oli häiritud Post24 pakkide saatmine Eestis, Lätis ja Leedus.

Kadri Tonka
Eesti Posti Kommunikatsioonijuht

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
6 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
data server case
10 aastat tagasi

I cannot thank you enough for the blog post.Much thanks again. Want more.

employee benefits
10 aastat tagasi

Thanks for the article post.Much thanks again. Really Great.

trade advisor pro
10 aastat tagasi

Very good blog post.Really looking forward to read more. Will read on…

million hits secret
10 aastat tagasi

A round of applause for your article post.Really thank you! Much obliged.

Fb Echo
10 aastat tagasi

Major thankies for the blog article.Really thank you! Keep writing.

make money online
10 aastat tagasi

Thanks again for the post.Thanks Again. Cool.