Martna vallas lõhuti maanteäärne puhkekoht

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Pärast laua äraviimist jäi puhkekohale vaid tagurpidi lükatud katus. Foto Facebook
Pärast laua äraviimist jäi puhkekohale vaid tagurpidi lükatud katus. Foto Facebook

Haapsalu-Laiküla 25. kilomeetril, Martna teeristi lähedal Rannajõel on nädalavahetusel lõhutud maanteelähedane puhkekoht.

Kurikaelad on piknikulaualt katuse pealt saaginud ja maha jätnud, kuid laua koos pinkidega kaasa viinud.

Martna vallavanema Tiiu Aavik ei osanud lõhkumise aega täpselt öelda. Pühapäeval märkas üks möödasõitja lõhutud puhekohta ja teatas sellest esmaspäeva hommikul vallamajja. Sealt omakorda teavitati politseid.

„Väga tobe tegu,” oli Tiiu Aavik nördinud. Ta lisas, et kuna laud ja pingid on üsna rasked, siis selle äraviimiseks ühest-kahest inimesest ei piisa.

„Üldine arvamus on, et ega see siit kohast kuigi kaugele ei liikunud,” pakkus vallavanem.

Piknikulaud ja ka maakonna kaart paigutati maantee lähedale luha serva kuus-seitse aastat tagasi ning vald on seda korras hoidnud. „Olen ise näinud, inimesed seal peatuvad ja seda lauda ka söömiseks kasutavad,” rääksi Tiiu Aavik.

Martna vallal on palve, et kui keegi rüüstamisest ja vargusest midagi teab, andku sellest Martna vallamajja või politseile teada. „Väga paluksime abi ja küll oleks oleks tore kui need lõhkujad kätte saaks,” lisas Aavik.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments