Haapsalu linnavolinik: Tiit Moor

Küljendaja

konnakulles@gmail.com

tiit-moorLääne Elu tutvustab kõiki Haapsalu linnavolikogu liikmeid.

Tiit Moori lõhiiseloomustus: Püüdlik, õpihimuline, suudab  süveneda, tahab asjast aru saada. Enamasti heas tujus ja nakatab sellega ka teisi. Üks enim arenenud volikoguliikmeid. Lapsesuuga võib endale volikogus lubada käitumist, mis muidu võiks leida fraktsioonikaaslaste hukkamõistu ja vastaspoole naeru.

Volikogus 2005. aastast ehk kolmandat korda. Kommunaalkomisjoni liige.

Urmas Sõõrumaa turvafirma USS Haapsalu piirkonna juht, ei kuulu erakonda. Moori tõi poliitikasse ekslinnapea Teet Kallasvee.

Moori sõnul poliitikavärk talle korda ei lähe, sest talle ei meeldi trikkide tegemine. Seda on Moori puhul ka näha: mitte alati ei ole aru saada, kelle leeris ta on. Ta võib volikogu puldis kiita võimuliidu otsust ja maha teha „omade” ettepanekuid.

Ta tunnistas, et opositsiooni kriitika võib mõnikord olla ka otsitud ja sellega ei taha ta kaasa minna.

Lapsemeelse poliitikuna tunnistas Moor, et talle on eluaeg meeldinud Reformierakond ja paljud IRLi poliitikud ei ole talle sümpaatsed, aga kohalikus elus vahet ei ole.

„Reform on mind ka kutsunud, aga ma ei pea vahetust heaks mõtteks,” ütles Moor.

Moor vabandas läinud aasta lõpus volikogus Jaanus Karilaiu ees. Ta tunnistas, et läks valimiste aegu liiga hoogu.

„Julged julgevad vabandada, nõrgad ei julge,” ütles Moor.

Volikogus on Moori sõnul asjalikke ja kaasa töötavaid inimesi, aga on ka neid, kes ei ole eelnõusid lugenud. See tuleb piinlikul kombel välja, kui näiteks komisjoni esimeest ei ole istungil. Siis peab aseesimees pulti minema ja ütlema, mida komisjon eelnõust arvab. Kui keegi esitab siis talle küsimuse — kas siirast huvist või pahatahtlikkusest —, on häbi suud ja silmad täis.

Moor on selle häbi ise üle elanud ja järeldused teinud.

Häälte arv: 72
IRL

Sündinud 12.4.1971

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
4 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
rongaisa
9 aastat tagasi

No teist nii libedat ja seljataga nuga selga löövat klouni annab otsida. Ta on elu aeg kellegi suure onu seljatagust varjunud ja jõudu mööda taldu lakkunud. Arusaamatu on vaid see et kui tema midagi teeb siis seda näidatakse telekas ja kirjutatakse pool lehte täis.

complete currency trader review
9 aastat tagasi

A big thank you for your post.Really thank you! Keep writing.

girls sandals
10 aastat tagasi

Very neat blog article.Really looking forward to read more. Really Great.

make money online
10 aastat tagasi

Thanks-a-mundo for the blog.Really looking forward to read more.