Läänlased valmistuvad turismimessiks

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Läänemaa turismiettevõtjad teevad viimaseid ettevalmistusi reedel algavaks Eesti suurimaks turismimessiks Tourest.

Läänemaa Turismi tegevjuhi Jane Mölli sõnul on Läänemaa Puhka Eestis hallis väljas 35 m2 messiboksiga. “Meil on kõige parem koht, halli sisenedes kohe esimesed,” ütles Möll.

Koos Läänemaa turismiga on messil kohal viis ettevõtjat – muuseumite sihtasutus, Müüriääre kohvik, Soffa, Vormsi ja Roosta puhkeküla. Need, ettevõtjad, kes messil kohal pole, on saanud võimaluse saata oma reklaammaterjale.

Mölli sõnul on Läänemaa just tänu ettevõtjate toele saanud end eksponeerida suuremal messipinnal. “Soffa ostis juurde 10 m2 ja muuseumid panustasid viiega,” selgitas Möll.

Turismijuhi sõnul viib Läänema Turism messil läbi auhinnamängu, mille läbiviimiseks on ettevõtjad kaasa andnud pooltuhat auhinda. “Alates kleepsudest kuni pakettideni,” ütles Möll.

Lisaks on läänlastel igal õhtul broneeritud aeg pealaval, kus loositakse kolme päeva jooksul välja viis majutuspaketti, mis toovad turisti Läänemaale. Samuti näidatakse pealava suurel ekraanil videosid ja pilte Läänemaast.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments