Virtsu saab täismõõtmetes jalgpalliväravad

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Virtsu JK ja Hanila valla toetusgrupi koostöös saab Virtsu kooli staadion kevadel täismõõtmetes, UEFA standarditele vastavad jalgpalliväravad, kirjutati portaalis jalgpall.ee.

Praegu on Virtsu staadionil väikesed 5X2 meetri suurused väravad, millega kohalik meeskond mängis oma Rahvaliiga kohtumisi ja kasutas väiksematel turniiridel.

Virtsu JK esindaja Veiko Valdna ütles portaalile jalgpall.ee, et kuna klubil on plaan mõne aasta pärast teha samm kõrgemale ja hakata mängima meeskonnaga neljandas liigas, siis otsustati hankida väljakule normaalmõõtmetega väravad.

Juba eelmisel suvel käima läinud ja sügisel korjandusega hoogu saanud projekti otsustasid toetada ka Hanila valla ettevõtjad, sest jalgpalliesindajad olid poole väravate ostuks vajalikust 3000 eurost juba kokku saanud.

„Need väravad annavad kohalikule jalgpallile uue hingamise,“ lausus Veiko Valdna, kelle hinnangul on jalgpalli areng ning laste võimalused sporditegevuseks Läänemaal saanud järgmise mõõtme.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
complete currency trader
9 aastat tagasi

I am so grateful for your article post.Really thank you! Really Great.

Huntington Beach
10 aastat tagasi

A big thank you for your article post.Much thanks again. Will read on…

online business
10 aastat tagasi

I really liked your blog article.Much thanks again. Much obliged.