Haapsalu linnavolinik: Merle Mäesalu

Küljendaja

konnakulles@gmail.com

merle-maesaluLääne Elu tutvustab kõiki Haapsalu linnavolikogu liikmeid.

Merle Mäesalu lühiiseloomustus: Maavalitsuse arenguosakonna juhina tegeleb suurte keeruliste teemadega, sh planeeringud ja Haapsalu raudtee taastamine. Arukas, analüütiline, süsteemne — selle poolest on talle volikogus vähe võrdseid.

Poliitikasse sukeldus mullu esimest korda, kui kandideeris volikokku IRLi linnapeakandidaadina. Nüüd on kultuurikomisjoni liige.

Lääne maavalitsuse arengu– ja planeeringuosakonna juhataja. Kui Neeme Suur läks riigikokku, asendas Mäesalu päris kaua maavanemat, sai sellega nii hästi hakkama, et paljud soovisid teda maavanemaks. Paraku polnud Mäesalu siis veel poliitik, liiatigi Reformierakonna liige, kellele Lääne maavanema koht on kinnistatud.

„Ei ole kahetsenud, põnev on, uut infot ja tööd on palju,” ütles värske volinik.

Esialgu tunduvad talle volikogu istungid liiga staatilised, aga ta lootis, et kui nüüd komisjonidesse kaasatakse ka muid inimesi, läheb asi ehk elavamaks.

Mäesalu meelest peaks volikogu liige olema kõigega kursis, seepärast esitab ta volikogus küsimusi ja loodab, et seda ei panda talle pahaks.

Mäesalu sõnul saab IRLi fraktsioon enne volikogu kokku ja arutab küsimused läbi.

Mäesalu meelest peaks olema  volikogu see, kes annab linnavalitsusele suunised, mitte vastupidi. Selleks on vaja, et komisjonides käiks sisuline töö. Ka volikoguvälistele komisjoniliikmeile tuleks anda hääleõigus, muidu kaob neil huvi komisjonis käia.

„Olen valmis koalitsiooniga koostööd tegema ja mõistlikke ettepanekuid toetama,” ütles Mäesalu.

Häälte arv: 390
IRL

Sündinud 7.7.1970

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
20 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
complete currency trader bonus
9 aastat tagasi

Great, thanks for sharing this post.Really looking forward to read more. Great.

girls boots
10 aastat tagasi

Major thankies for the blog article.Much thanks again. Cool.

Orange County health insurance
10 aastat tagasi

Thanks a lot for the blog article.Thanks Again. Really Great.

online business
10 aastat tagasi

Thanks a lot for the blog. Cool.

billiga nike skor
10 aastat tagasi

I haven’t checked in here for a while since I thought it was getting boring, but the last several posts are good quality so I guess I will add you back to my daily bloglist. You deserve it friend 🙂
billiga nike skor http://www.adecco.si/news/index.asp?id=24

noh,
10 aastat tagasi

meil siin tekkinud oma kohalik Ojuland nimetusega Merle

austaja
10 aastat tagasi

Merle on väga kena naine.

austaja
10 aastat tagasi
Reply to  austaja

Ära rohkem peale võta

no mida
10 aastat tagasi
Reply to  austaja

vötan ikka peale. Sellistel merlledel oma niss olemas, las tegutseb. Arvestada tuleb aga sellega, et ise ta tegija ei ole, vaid muidu tiibade lehvitaja.

kui
10 aastat tagasi

merle ridalas enam ei elaks usuksin ma et ta on haapsalu patrioodiks hakanud punkt enne mitte koma sest sissekirjutus ei loe midagi punkt

kuile
10 aastat tagasi
Reply to  kui

Ma ei saa sinust aru. Vaadates linnavolikogu istungite materjale, siis paistab, et Merle on üks aktiivsemaid volikogu töös osalejaid. Ta on täielikult volikogu liikmete Sulev Saarevälja ja Natalja Koropetsi vastand, kes istuvad lihtsalt oma toolil ja kuulavad. Linnavolikogu võiks vastu võtta otsuse, et volikogu istungitel pole nagu ka komisjonide istungitel kohustust kohal käia, piisab elektroonsest osalemisest. Vaat milline ajaline ja materiaalne kokkuhoid. Kui volinik käib kohal ainult selleks, et ta on lihtsalt avaldanud soovi olla klubi liige ja ei midagi muud enamat, siis miks peab klubi teda kohustustega koormama.

lugeja
10 aastat tagasi
Reply to  kui

Tüüpiline JOKK skeem – inimene ainult kirjutab ennast linna sisse ehk peenemalt öeldes registreerib elukoha ümber, tegelikult elab rahulikult Ridala vallas edasi. Millest me räägime…

Lõvi
10 aastat tagasi
Reply to  lugeja

ei tohi merle silmakirjalikkust torkida, milles tema süüdi, tema tahaks ainult…tahaks…tahaks:)

Lõvi
10 aastat tagasi

kuule just, sa ajad ju mingit rumalat juttu…kes kireb, miks keegi kaagutab aga ei kire,,, keegi sülitab, keegi peab sellega leppima. mingi tõsisem probleem???räägi palun lähemalt, muidu muutub suu jutt vastupidiseks ja hoopis need keda sõimad saavad plussi!

just
10 aastat tagasi
Reply to  Lõvi

igal asjal oma aeg!

abc
10 aastat tagasi

Mulle tundub jälle et Danilov sai volikogus sõbranna Mäesalu, kellega koos iga kord vähemalt korra iriseda. Aga pettumust on mõlema voliniku käitumises näha. Üks ei saanuf enam linnapeaks ja teine maavanemaks. Hea klubi ju. Ainult klubi koosolekud võiks toimuda mujal kui Haapsalu linnavolikogu istungitel…

just
10 aastat tagasi
Reply to  abc

muidugi, normaalsem oleks ju kellelegi tagumikku sinu meelest pugeda? Mis näiteks meie linnapea suhtumist puudutab,siis temaga on nii,et kui tema meelejärgi ei ole,siis võid sisuliselt endale vee peale tõmmata. Ei aktsepteeri ühtegi vastuargumenti ega kritiseerimist,sisuliselt läbi lillede ajab omi asju. Mis tema pähe on võtnud,seda sina juba muuta ei saa. Solvumisest ei tasu rääkidagi. Kuidas selliste näitajate juures on üldse võimalik koostööks ja kompromissideks? Siin ei aitagi muu,kui tahad ennast kuuldavaks teha,siis pead kõigele sellele sülitama, aga pead ka leppima sellega,et sind ei ole enam olemas. Danilov ja Mäesalu ei kuulu reformi,seega ei olegi nende kohustus enamusega kaasa kireda.