0

Ettevõtja Veiko Tishler annetas IRLile 20 000 eurot

Riina Tobias

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Isamaa ja Res Publica Liidule (IRL) tegi aasta viimases kvartalis suurima ehk 25 000-eurose annetuse ettevõtja ning Eesti aukonsul Singapuris Narinder Kumar Aswani, kes toetas sama suure summaga ka Reformierakonda. Suuruselt järgmise, 20 000-eurose annetuse tegi spaahotelli Laine omanik Veiko Tishler.

Toomas Luman, Tiit Sõber ja Vello Väinsalu toetasid parteid igaüks 10 000 euroga.

IRLi neljanda kvartali tuluaruandest selgub, et kokku sai partei kolme kuuga 215 inimeselt liikmemaksuna 3074 ning 183 inimeselt annetustena 155 511 eurot. Erakonna tuludele lisandus ka 307 055 euro suurune toetus riigieelarvest.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz