IRL-i peasekretär paneb ameti maha

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee

Kert KarusIsamaa ja Res Publica Liidu (IRL) peasekretär Kert Karus otsustas ameti maha panna. 

"Olen otsustanud IRL-i peasekretäri ametis mitte jätkata, kuigi uus erakonna esimees vastava ettepaneku mulle tegi. Leian, et minu aeg selles ametis on lõplikult täis ning peamised väljakutsed said edukalt täidetud," kirjutas Karus erakonnakaaslastele lähetatud kirjas.

"Astusin peasekretäri ametisse peale 2015 aasta riigikogu valimisi ning siis pidime tegema raskeid otsuseid, et maksta ära kampaaniast üles jäänud arved ning hoida samal ajal meie organisatsioon eluvõimelisena," sõnas Karus. "Mul on siiralt hea meel, et saan erakonna üle anda sellises seisus, kus meil on võimalus teha arvestataval määral kohalike omavalitsuste valimiste eel kampaaniat."

Enne IRL-i peasekretäriks nimetamist töötas Karus justiitsminister Urmas Reinsalu nõunikuna õigusloome ja õiguspoliitika valdkonnas. Karus on IRL-i Lääne-Viru piirkonna juhatuse liige, Rakvere osakonna juhatuse liige. Ta kuulub ka Rakvere linnavolikokku.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments