Tsahkna ja Mihkelson lahkuvad IRList ega kandideeri kohalikel valimistel

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

margus tsahkna f: merilin

ARHIIV

 

Endine Isamaa ja Res Publica Liidu (IRL) esimees Margus Tsahkna (fotol) ning riigikogu väliskomisjoni esimees Marko Mihkelson teatasid täna, et on otsustanud IRList lahkuda.

"Olen otsustanud lahkuda erakonnast Isamaa ja Res Publica Liit. Sisemise otsuse langetasin juba siis, kui erakonna juhtkond kevadel minu ettepanekud erakonda avatumaks ja kaasaegsemaks muuta maha hääletas," ütles Tsahkna sotsiaalmeedia vahendusel. "Siis oli mulle selge, et meie teed tulevikus ei käi enam ühte rada ning uue juhtkonna vana liini jätkamine on seda otsust vaid kinnitanud," lisas ta.

"Olen otsustanud Isamaa ja Res Publica Liidust lahkuda. Teen seda raske südamega, sest viimase 16 aasta jooksul olen saanud tänu erakonnale palju uusi kogemusi ning leidnud sõpru kogu eluks. Aga midagi pole teha, IRL ei ole kahjuks enam see poliitiline jõud, kelle seisukohad ühtiksid minu vaadetega tänasele Eestile ja meie tulevikule," nentis samuti IRList lahkuda otsustanud Mihkelson.

Nii Tsahkna kui ka Mihkelson jätkavad riigikogus parteitutena ja lubavad ka tänavustel kohalikel valimistel mitte kandideerida.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
uskmatu+toomas
6 aastat tagasi

Põgenevad uppuvalt laevalt kes Brüsselisse kes muidu maapakku aga Seeder on kindlameelne ega hakka ennem ujuma kui vesi suhu tungib.

loomulik
6 aastat tagasi

oleks kui seltsimehed ka riigikogust lahkuvad,sest sinna said nad partei mandaadiga