Fotod: Ülla Paras sai Haapsalu Püha Johannese koguduse teenetemärgi

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Ülla Paras. Foto: Arvo Tarmula
Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 5

Tänasel johannesepäeva kontsertaktusel toomkirikus anti Ülla Parasele üle EELK Haapsalu Püha Johannese koguduse teenetemärk.

Haapsalu piiskopilinnuse juhataja Ülla Paras on koguduse nõukogu hinnangul teinud andunult tööd piiskopilinnuse muuseumi laiendamiseks ja piiskopilinnuse ennistustööde jätkumiseks.

EELK Haapsalu Püha Johannese koguduse teenetemärk antakse Eesti või välisriigi kodanikule Haapsalu kogudusele ja Haapsalule osutatud eriliste teenete eest. Koguduse nõukogu asutas teenetemärgi 2002. aastal.

Teenetemärgi on pälvinud koguduse liige Heino Noor, Haapsalu Vanamuusika Festivali asutaja Toomas Siitan, Haninge sõpruskoguduse õpetaja praost Martin Marcolla, koguduse juhatuse esimees aastatel 1976–1991 Ülo Niin, ajakirjanik Anneli Ammas, koguduse diakooniatöötaja Evi Süsi, Loviisa sõpruskoguduse õpetaja praost Veli-Matti Hynninen, pikaaegne kirikumees Arnold Korjus, Korsnäsi sõpruskoguduse õpetaja Guy Kronqvist, koguduse ja praostkonna muusikajuht organist Lia Salumäe ja koguduse juhatuse liige Sulev Saareväli.

Fotod: Arvo Tarmula

Teenetemärk Ülla Parasele 7

Teenetemärk Ülla Parasele 1

Teenetemärk Ülla Parasele 5

Teenetemärk Ülla Parasele 4

Teenetemärk Ülla Parasele 2

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
halle luuuu jaaaaa
10 aastat tagasi

Järjepidev uskumine on see kui sa usud Eesti Vabariigis kõiki neid , keda sa uskusid siiralt juba siis kui nad moodustasid ENSV juhtkonna. Poliitikut mõistate te kõige paremini aga siis kui ta purjus on sest siis ta ei ole võimeline teile süsteemselt valetama.