Öö tuleb tuuline ja jõulud musta maaga

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Ilmateenistuse teatel võib pühapäeva õhtu ja öö vastu esmaspäeva tulla iseäranis tuuline ja ka esmaspäev jätkab lõõtsuva edelatuulega.

Pühapäeval puhub sisemaal edelatuul puhanguti 15 m/s, saartel ja rannikul 9-15, puhanguti 17-23 m/s, Väinamerel puhub edelatuul 14-17, puhanguti 20-23 m/s.

Üle Skandinaavia ja Soome kulgevate tsüklonite soe lõunaserv viskab enamasti vihma ja ka lörtsi, kuid plusskraadid ei lase valgel kihil maha jääda. Õhutemperatuur püsib üle 0°C.

Jõululaupäevaks lisandub soojemat ja niiskemat õhku. Tihenevatest pilvedest võib veidi vihma tibutada. Lõõtsub väga tugev edela- ja lõunatuul. Termomeetrinäidud püsivad plusspoolel.

Esimesel ja teisel jõulupühal on ilm ikka pehme. Kuid idapoolne kõrgrõhuala peaks takistama paksemate pilvede jõudmist üle Läänemere ja saju võimalus on väiksem. Õhutemperatuur võib öösiti 0°C ümbrusse langeda, päeval on aga paar-kolm kraadi sooja.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
4 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
kids shoes
10 aastat tagasi

Major thankies for the blog. Much obliged.

Arizona
10 aastat tagasi

Im thankful for the blog post.Really thank you! Great.

Obamacare
10 aastat tagasi

I really like and appreciate your blog article.Much thanks again. Really Cool.

make money online
10 aastat tagasi

Thanks a lot for the blog post.Thanks Again.