Tiit Moor palus vabandust

Lehte Ilves

Lehte Ilves

lehte@le.ee

Tiit Moor

Haapsalu volikogu liige Tiit Moor (pildil) vabandas täna volikogu istungil volikogu esimehe Jaanus Karilaiu ja aselinnapea Peeter Vikmani ees.

Moori sõnul läks ta valimiste eel ajakirjanduses tehtud avaldusega üle piiri.

„Peeter on hea mees ja Jaanuse eelnõud on olnud Haapsalu heaks,” ütles Moor.

Ta vabandas, lubas ennast parandada, andis Karilaiule kingituse ja pakkus kõigile volinikele kommi.

„Vana hea Tiit on tagasi,” ütles Karilaid vabandust vastu võttes.

Tiit Moor avaldas Lääne Elus valimisreklaami „Valid Klikmani, saad Kurilaiu”.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
vilkuriga onu
vilkuriga onu

Tuntud KAPO koputaja

Säga
Säga

Kui muidu silma ei paista ja keegi välja ei tee, siis nii saab küll. Kui ma läheks ja annaks Sukslesele kõrvakiilu ja pärast lehe kaudu vabandan, siis olen mõneks ajaks liina kuulsaim isik.

nõus
nõus

…..lisaks oled peale seda veel igati tubli kodanik, keda nagu peaks kiitustega üle külvama? Nalja teete või?! Mind kui valijait häiris IRLi valimiskampaani kohutavalt- mingid õhulennud, suured lubaduse,kuidas keegi kellegi välja viskab, solvamised, pisarad jne.tõeline näitemäng! Mingid vabandused seda olematuks ei muuda, käitu parem härrasmehelikult kogu aeg ja igasugused vabandused on tarbetud.

Olen Pettunud
Olen Pettunud

Astusin jala peale. Vabandust! Rohkem enam ei tee! Moor, avalikusta, kes oled ja mida taotled? Sinust jääb küll mulje,et korra oled linnapildis invaliid ja kärutad ratastoolis. Tegelt pole sa jalgu tagumiku alt osanud välja tõmmata.

its
its

palus vabandust et nuga selga lüüa nagu ta kõigi ennast ümbritsevatega teinud on. seda meest usaldada ei saa psüühika on selline.

kommionule
kommionule

Aga mis Sa valimiste ajal siis plämasid, nüüd ole mees ja jää ka oma sõnade juurde või ära ütle üldse midagi! Kolm korda mõtle, siis ütle või loe kiri enne läkitamist läbi, kui aga närvid alt veavad,siis hoia sulg sahtlis.Huvitav kampaania oli sellel aastal IRLil , halvustati kõike,mis ette jäi, nüüd võetakse kommid välja,et tegelikult oli kõik vale,mis valimistel öeldud sai?! Kuidas selliseid üldse tõsiselt võtta saab?

tore
tore

milleks see nüüd hea oli? poliitika 😛

Kukušvili
Kukušvili

Moori Tiit? Mis mees see on? Volikogus? Haapsalus? Jooma ajavad sellised….

nojah
nojah

kui aus olla siis pole selle mehe tegemistest kunagi huvitet olnud ja tema tobedused jäävad õnneks kahe silma vahele… see, et vabandas on kena muidugi aga kõigile on ju selge, et ta mängis end ise nurka kinni…

Ehh
Ehh

Mida talle lubati? Hakkab Keskerakonda astuma?

küsimus
küsimus

no tõesti…

wpDiscuz