Tiit Moor palus vabandust

Lehte Ilves

lehte.ilves@gmail.com

Tiit Moor

Haapsalu volikogu liige Tiit Moor (pildil) vabandas täna volikogu istungil volikogu esimehe Jaanus Karilaiu ja aselinnapea Peeter Vikmani ees.

Moori sõnul läks ta valimiste eel ajakirjanduses tehtud avaldusega üle piiri.

„Peeter on hea mees ja Jaanuse eelnõud on olnud Haapsalu heaks,” ütles Moor.

Ta vabandas, lubas ennast parandada, andis Karilaiule kingituse ja pakkus kõigile volinikele kommi.

„Vana hea Tiit on tagasi,” ütles Karilaid vabandust vastu võttes.

Tiit Moor avaldas Lääne Elus valimisreklaami „Valid Klikmani, saad Kurilaiu”.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
11 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
vilkuriga onu
9 aastat tagasi

Tuntud KAPO koputaja

Säga
10 aastat tagasi

Kui muidu silma ei paista ja keegi välja ei tee, siis nii saab küll. Kui ma läheks ja annaks Sukslesele kõrvakiilu ja pärast lehe kaudu vabandan, siis olen mõneks ajaks liina kuulsaim isik.

nõus
10 aastat tagasi
Reply to  Säga

…..lisaks oled peale seda veel igati tubli kodanik, keda nagu peaks kiitustega üle külvama? Nalja teete või?! Mind kui valijait häiris IRLi valimiskampaani kohutavalt- mingid õhulennud, suured lubaduse,kuidas keegi kellegi välja viskab, solvamised, pisarad jne.tõeline näitemäng! Mingid vabandused seda olematuks ei muuda, käitu parem härrasmehelikult kogu aeg ja igasugused vabandused on tarbetud.

Olen Pettunud
10 aastat tagasi

Astusin jala peale. Vabandust! Rohkem enam ei tee! Moor, avalikusta, kes oled ja mida taotled? Sinust jääb küll mulje,et korra oled linnapildis invaliid ja kärutad ratastoolis. Tegelt pole sa jalgu tagumiku alt osanud välja tõmmata.

its
10 aastat tagasi
Reply to  Olen Pettunud

palus vabandust et nuga selga lüüa nagu ta kõigi ennast ümbritsevatega teinud on. seda meest usaldada ei saa psüühika on selline.

kommionule
10 aastat tagasi

Aga mis Sa valimiste ajal siis plämasid, nüüd ole mees ja jää ka oma sõnade juurde või ära ütle üldse midagi! Kolm korda mõtle, siis ütle või loe kiri enne läkitamist läbi, kui aga närvid alt veavad,siis hoia sulg sahtlis.Huvitav kampaania oli sellel aastal IRLil , halvustati kõike,mis ette jäi, nüüd võetakse kommid välja,et tegelikult oli kõik vale,mis valimistel öeldud sai?! Kuidas selliseid üldse tõsiselt võtta saab?

tore
10 aastat tagasi

milleks see nüüd hea oli? poliitika 😛

Kukušvili
10 aastat tagasi

Moori Tiit? Mis mees see on? Volikogus? Haapsalus? Jooma ajavad sellised….

nojah
10 aastat tagasi

kui aus olla siis pole selle mehe tegemistest kunagi huvitet olnud ja tema tobedused jäävad õnneks kahe silma vahele… see, et vabandas on kena muidugi aga kõigile on ju selge, et ta mängis end ise nurka kinni…

Ehh
10 aastat tagasi

Mida talle lubati? Hakkab Keskerakonda astuma?

küsimus
10 aastat tagasi

no tõesti…