Galerii: Nõva vallavolikogu istung

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 9

Nõva vallavolikogu valis eile õhtul nelja poolthäälega seitsmest vallavanemaks siseministeeriumi endise asekantsleri, Harkust pärit Deiw Rahumägi.

Rahumägi ametissevalimise eel umbusaldasid volinikud senist vallavanemat Tõnu Raagi, kelle nad olid samuti nelja poolthäälega ametisse valinud kaks nädalat tagasi. Raagi umbusaldas neli volnikku.

Enne hääletamist luges kolmeliikmelise opositsiooni liige Ilme Peedoson ette toetusavalduse Tõnu Raagile. Toetusavaldusele oli alla kirjutanud 141 Nõva valla elanikku, mis on kolmandik valimisealistest kodanikest.

Fotod: Katrin Pärnpuu

Nõva vallavanema valimine 1

Nõva vallavanema valimine 2

Nõva vallavanema valimine 3

Nõva vallavanema valimine 4

Nõva vallavanema valimine 5

Nõva vallavanema valimine 6

Nõva vallavanema valimine 7

Nõva vallavanema valimine 8

Nõva vallavanema valimine 9

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
12 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
complete currency trader bonus
9 aastat tagasi

Thank you ever so for you article post.Really looking forward to read more. Will read on…

make money online
10 aastat tagasi

wow, awesome post.Really looking forward to read more. Fantastic.

Selge!
10 aastat tagasi

Nõvaka info järgi peaks kõik inimesed Kallase poolt olema. Ja kui meenutada, siis ega keegi teine polegi vallale enamat suutnud sebida, kui Kallas. Teised on aind kihutuskõnedega esinenud ja kõik.
Kallas on tubli mees, kodukandi patrioot.

Nõvakas
10 aastat tagasi

Mitte Kallas pole naiste seeliku sabas sõrkinud vaid refi tagatuba maksis Kallase tegevuse kinni. Nõva kool sai 4000 € oma arvutiklassi uuendamiseks, mis panigi Nõva kooli õpetajate suud lukku ja Rahumäe poolt häältama. Variku Külaselts sai refi tagatoast 6000 € ja Peetri tantsima refi pilli järgi. Vaadake nii on lood. Võite Nõva vallas kasvõi peapeal seista aga 10 tuhandet välja ei võlu, aga Peeter võlus!!!!!!!

huvitav
10 aastat tagasi

et see pole siiani veel juhtunud poobeliga ühel meelel siis kokku viis.Selle uue vallavanema välimus ajab juba judinad peale

poobel
10 aastat tagasi

jah ega nüü ei jäägi muud üle, kui umbusaldus tervele volikogule ja ongi kõik! kui Kallas tahab asju ajada nii, siis usun,et vallarahvas tuleb talle meelsasti appi ja tehakse see umbusaldamine ka ära. üldiselt võiks Kallas koos oma 3 jüngriga hakata kotte pakkima!

Tehnikasport
10 aastat tagasi

Huvitav, kas uue ATV pakkumised on juba jõudnud?

nojah
10 aastat tagasi

allkirju oleks võinud kas või kõik vallaelanikud anda..ega see poleks midagi muutnud, kui need neli midagi otsustavad siis nii ka jääb…valitsejad on nemad. Nüüd võiksid kõik valla elanikud omakorda neid umbusaldada ja lõpuks ka koha neile kätte näidata!

ah
10 aastat tagasi

kes üldse peaks tahtma reformi molle näha?

Tarmo Heinleht
10 aastat tagasi

Tahaks teada miks pole ühelgi pildil peale volikogu esimehe koalitsiooni esindajaid?

Tegelikult...
10 aastat tagasi
Reply to  Tarmo Heinleht

oli päris huvitav näha pr Peedosoni, kelle valimisplatvormiks oli „natuke vett segada ja lärmi teha”. Muid lubadusi ei olnud :). Aga valitud ta sai. Pildilt vaatas vastu päris kõbus tütarlaps…
Sitkust ja jõudu vee segamiseks ja lärmamiseks.

Aga
10 aastat tagasi
Reply to  Tarmo Heinleht

miks oleks pidanud olema?