Advokaat: Tšerkassovil polnud altkäemaksu andmiseks põhjust

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee

Roland Tšerkassov, Foto: Arvo Tarmula

Ettevõtja Roland Tšerkassov (seljaga) kasutas istungil kohtunik Piia Jaaksoo pakutud võimalust viimaseks sõnaks ja selgitas omalt poolt asjaolusid, mida tema hinnangul piisavalt lahti ei räägitud. Foto: Arvo Tarmula

Deiw Rahumäe protsessi nüüdseks ainsa kohtualuse, ehitusettevõtja Roland Tšerkassovi ühe kaitsja Paul Krinali hinnangul puudub prokuratuuri süüdistuses igasugune loogika, kuna Tšerkassovil polnud mingit vajadust Rahumäele altkäemaksu anda.

Lemmi Kann
lemmi.kann@le.ee

Neljapäeval jätkus istung kohtuvaidlusega, kus nii prokurör kui ka kaitsjad kandsid kohtunik Piia Jaaksoole ette oma kuudepikkuse töö tulemi, esimene eesmärgiga saada kohtult Tšerkassovile süüdimõistev otsus, teised panustades õigeksmõistvale otsusele.



Prokurör Küllike Kase kõne sisu oli suuresti sama mis süüdistuseski, täiendatuna detailidega tunnistajate ütlustest. Prokuröri sõnul sai altkäemaksu andmine kohtus uuritud tõenditega kinnitust ja vastaspoole versioon sellest, et Tšerkassov andis oma tuttavale laenu, on fiktsioon.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments