Fotod: Kaitseliidu perepäev Rannarootsi keskuse juures

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Foto: Heiki Magnus
Foto: Heiki Magnus

Eile tõi kaitseliidu Lääne malev oma liikmed, tehnika ja supikatla Rannarootsi keskuse juurde, et pidada maha traditsiooniline kaitseliidu perepäev.

Heiki Magnuse fotosid perepäevast saab vaadata siin.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
8 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Anonüümne
10 aastat tagasi

Aga äkki lähme käime need kohad ka üle, kus toimus orkaan ja mis pole kaitseliidu õppeala? Rohuküla sadam ja selle ümbrus näiteks.

Aga lähme
10 aastat tagasi
Reply to  Anonüümne

Tõeti, lähme ja vaatame üle, sest tõesti on soov näha kommenteerijat silmast silma. Kus ja millal kohtume ? Kirjuta aeg ja koht.

ohjah
10 aastat tagasi

Anonüümne, nüüd leidsid 3 kesta ja ootad aasta keskkonnakaitsja tiitlit? Selle pildistamise asemel oleks ehk mõistlikum need üles korjata ja prügikasti viia?

Anonüümne
10 aastat tagasi

Kaitseliit on organisatsioon kes on alati kohal ja teevad kõike nii õigesti nagu ütlevad. Aint et riigi alus on kord ja seda kaitseliidus pole. Loodan, et selle perepäevaga teab nüüd rahvas rohkem kui peale orkaani.

Oliver
10 aastat tagasi
Reply to  Anonüümne

Lihtsalt geniaalne ! Loed ja imestad. Mida siis rahvas peale perepäeva teab ? Et oli tore päev, seda teab. Et oli maitsev supp, seda teab. Isegi mulle meeldis. See, et osad kestadest, või kuidas neid õieti nimetatakse jäid üles leidmata, selle annab ilmselt rahvas kaitseliidule andeks. Jääb selline karvane tunne, et sm Anonüümsele on kaitseliit kunagi liiga teinud. Või ongi sm Anonüümne selline ülivõrdes äärmuslik korraarmastaja ? Siis võiks natuke mööda linnaümbrust käia ja kindlasti leiab selliseid prügimägesid ja rämpsukuhilaid, et anna olla.

anti kommunist
10 aastat tagasi

Tõeline reostus on pigem see et ka andsib reostab kaitseliidu ridu.

Ise nägin
10 aastat tagasi

Ise nägin, kuidas kaitseliitlased kesti rohu seest noppisid. Ega see kindlasti kere pole, kõik kestad üles leida, pealegi sellise sompus ilmaga. Ju tehakse järelnoppimine. Anonüümsele aga ütleks: “Ära virise ! Leidsid ikka tõelise keskkonnareostuse küll. Tubli.”

Anonüümne
10 aastat tagasi

Selline pilt avaneb päev peale üritust. Kas see ei ole mitte keskkonna reostamine? https://www.dropbox.com/sc/ibep8bmdktkuczy/b-o-1ltmoa