Paliverre tahetakse teha ketasgolfirada

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Palivere turismi– ja tervisespordikeskuse arendajad esitasid Kodukant Läänemaale rahataotluse, et teha Palivere nõlvadele ketasgolfirada.

„Tahame luua Paliveres võimalused aastaringseks sportimiseks,” põhjendas keskuse projekti sisuline nõustaja Mati Kallemets. „Talvel saab suusatada, suveks sobiks ketasgolf.”

„Jalutad rada mööda ühe kettakoguja juurest teise juurde ja püüad kettaid korvi visata,” kirjeldas Kallemets. Kettaid saab kohapealt laenata. Ketasgolfi saab mängida 5. eluaastast kõrge eani.

Kavas on teha üheksa korviga rada. Eestis oleks see 27. omataoline. Läänemaal on ketasgolfirada Mäemõisa pargis Ridala vallas ja Uus–Kalda puhketalus Linnamäe lähedal.

Turismi– ja tervisespordikeskus taotleb raja tegemiseks 6000 eurot. Peamiselt kulub see roostekindlate metallkorvide peale.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
server cabinet
10 aastat tagasi

Thanks so much for the article.Much thanks again. Really Cool.

covered california
10 aastat tagasi

I value the blog article.Really thank you! Really Great.

make money online
10 aastat tagasi

Enjoyed every bit of your blog post.Much thanks again. Keep writing.