4.–6. klassi poisid võistlesid korvpallis uut moodi

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Haapsalu linna algkooli 6. klassi võistkond: Gen Leppikson, Janar Viilmaa, Raiko Uus, Kevin Kaljusaar. Foto: Erkki Lass
Haapsalu linna algkooli 6. klassi võistkond: Gen Leppikson, Janar Viilmaa, Raiko Uus, Kevin Kaljusaar. Foto: Erkki Lass

Tänavused Läänemaa koolispordi liidu 4.–6. klassi poiste korvpalli meistrivõistlused toimusid esimest korda uues formaadis. Mängiti kolm kolme vastu ühe korvi all. Selline otsus sai vastu võetud, et anda võimalus väiksematele koolidele, kes on kurtnud õpilaste vähesust ja kallist transporti. Sellest hoolimata ei tuldud võistlema ja auhinnalaud jäi kahe „linnakooli“ jagada. Paistab, et probleemiks ei ole eeltoodud murekohad, vaid asi on milleski muus.

Haapsalu põhikoolist osales neli võistkonda (5.a, 5.b, 6.a ja 6.b) ja Haapsalu linna algkoolist kaks võistkonda (6. klass ja 5.c). Palju põnevust ja rohkeid positiivseid emotsioone pakkunud võistlusest väljus võitjana algkooli 6. klassi võistkond, kes võitis kõik mängud. Nende võitude võtmeks oli oskuslik pikkuse ülekaalu ärakasutamine. Üllatuse valmistas sama kooli 5.c, kes saavutas teise koha ja seda tänu Markus Mursali targale mängule. Kolmandaks tuli Haapsalu põhikooli 6.b klassi võistkond.

Erkki Lass

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Milleks halada?
10 aastat tagasi

Miks seda korvpalli võistlust koolispordiliidule vaja on kui sisuliselt ühe kooli osalejad poolikute meeskondadega osalevad? Midagi on mäda ka koolispordiliidus kui Läänemaal olematu spordiala võistlusi korraldavad.