Läänemaa koolispordi liidu meistrid on ühisgümnaasiumi noormehed ja Noarootsi neiud

Lääne Elu

info@le.ee

Esikoha saavutasid Läänemaa ühisgümnaasiumi noormehed koosseisus Erko Puskar, Martin Vatku, Robin Särg, Heinrih Heintalu, Markkus Kõre, Mauri Siider, Kert Kallas ja Kaspar Kariste. Foto: Leelo Paju
Esikoha saavutasid Läänemaa ühisgümnaasiumi noormehed koosseisus Erko Puskar, Martin Vatku, Robin Särg, Heinrih Heintalu, Markkus Kõre, Mauri Siider, Kert Kallas ja Kaspar Kariste. Foto: Leelo Paju

Läänemaa koolispordi liidu meistrivõistlused 10.-12. klassidele toimusid 15. detsembril Wiedemanni spordihoones. Osalesid Noarootsi gümnaasium, Haapsalu kutsehariduskeskus ja Läänemaa ühisgümnaasiumi  kaks neidude ja kaks noormeeste võistkonda.

Peale pikka ja pingelist võistluspäeva saavutasid noormeestest esimese koha Läänemaa ühisgümnaasiumi I võistkond koosseisus Erko Puskar, Martin Vatku, Robin Särg, Heinrih Heintalu, Markkus Kõre, Mauri Siider, Kert Kallas ja Kaspar Kariste (õpetaja Aavo Tomingas), kes esimeses mängus alistasid oma kooli II võistkonda 21:8, seejärel Haapsalu kutsehariduskeskust  25:7 ja Noarootsi gümnaasiumi 14:10. Teise koha saavutas Noarootsi gümnaasium ja III koha Läänemaa ühisgümnaasiumi II võistkond.

Neidudest saavutas esikoha Noarootsi gümnaasium, koosseisus Annika Mikson, Karmen Tihane, Merith Herodes, Ketlin Tuul, Reilika-Rea Tops, Kätlin Kärpp, Kaisa Ulla ja Carolin Uusmaa (õpetaja Kaili Leht), kes alistasid väga tasavägises mängus  Läänemaa ühisgümnaasiumi II võistkonda 10:9 ja  Läänemaa ühisgümnaasiumi I võistkonda 9:7. Teise koha saavutas Läänemaa ühisgümnaasiumi I võistkond ja III koha Läänemaa ühisgümnaasiumi II võistkond.

Võistlusi vilistas Jaanus Levkoi.

 

Leelo Paju (Läänemaa ühisgümnaasiumi õpetaja)

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments