Tulemas on tasuta raamatute laat

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Läänemaa keskraamatukogu korraldab traditsioonilise perepäeva raames 23. novembril taas tasuta raamatute laada ja ootab, et inimesed sinna ka omalt poolt raamatuid tooks.

Läänemaa keskraamatukogu teenindusosakonna juhataja Hilje Liiv ütles, et kõige enam otsitvad inimesed tasuta raamatute laadalt igasuguseid õpikuid, eriti keeleõpikuid, populaarsed on ka laste– ja käsitööraamatud ning uuem ilukirjandus. „Populaarsed on ka ajakirjad, sest seal on ka palju aegumatut lugemist,” selgitas Liiv. Ta lisas, et laadale võib tuua nii eesti- kui ka võõrkeelseid raamatuid.

Raamatukogu võtab juba praegu laada tarvis inimestelt raamatuid vastu. Hilje Liivi sõnul peaksid laadale toodavad raamatud olema puhtad ja terved. Kui varem pole mahti kodus üle jäävaid raamatuid laadale tuua, võtakse neid vastu ka laadapäeval.

Tasuta raamatute laat on osa traditsiooniliselt raamatukogu perepäevast, mille teema on tänavu „Saarelt saarele läbi Läänemaa”.
Raamatukogu peaspetsialist lugejakoolituse alal Marika Matvei selgitas, et perepäeval tulebki juttu peamiselt saartest — nii Vormsist, Hiiumaast, Osmussaarest, Muhumaast. Kavas on mitu viktoriini ja vabalaval astuvad omaloominguga üles noored.

Matvei sõnul avaldatakse perepäeva täpsem kava järgmisel nädalal.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments