Haapsalu linnapeana jätkab Sukles

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Haapsalu linnavolikogu valis oma tänasel istungil 14 poolthäälega Haapsalu linnapeaks tagasi Urmas Suklese, aselinnapeadeks kinnitati Peeter Vikman, Liina Põld ja Kaja Rootare.

Suklese vastu hääletas volikogu istungil neli linnavolinikku, kaks sedelit oli täitmata. Linnavalitsuse uus, neljaliikmeline koosseis kinnitati ühehäälselt.

Vastkinnitatud linnavalitsuses hakab Peeter Vikman tegelema kommunaalpoolega nagu eelmiseski linnavalitsuses. Varem sotsiaalmaja juhatanud Kaja Rootare juhtida jääb linna sotsiaalpool. „Ajad on rasked ja paljud inimesed vajavad abi,” põhjendas Sukles sotsiaalala aselinnapea koha loomist. Liina Põllu kureerida jääb linna hariduselu ja areng.

Ingrid Danilovi küsimusele, milline aselinnapea hakkab telgelema kultuuri juhtimisega vastas Sukles, et see saab linnavalitsuse sees jagatud Liina Põllu ja linnapea enda vahel.

Linnavolikogu kinnitas linnapea ametipalgaks 2050 eurot, nagu see oli ka seni. Aselinnapeade ametipalk on 1750 eurot.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
6 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
ülekohus
10 aastat tagasi

Krt, ma vaatan ikka nende nelja tegelase palganumbrit ja ei kujuta ette,kas neil seal häbi ei ole. See palgalõhe ikka ületab kordades mõistuse piirid ja mille eest nad seda raha saavad-aselinnapea 1350 neto ja kõrval spetsialist saab 450 neto,lasteaias abiõpetaja 306 neto jne. Selliste summade eest peaks me igal kuul terveid suuri artikleid lugema juhtide korda saatmistest, meil aga mõnda nime korra mainitakse. Paras nad tänavale tööle ajada, siis ehk poole palgast on välja teeninud.

müstika
10 aastat tagasi

Uskumatud palgad ka aselinnapeadel….loodetavasti areng hariduselus on suurem kui Haapsalu Kolledžil!

mis edasi saab vaata
10 aastat tagasi
penskar
10 aastat tagasi

Ongi linna areng 4 aastaks jälle paigas. Läheme ikka sotsiaalsesse poolde, milleks ettevõtlus

Priit
10 aastat tagasi

Tore, Haapsalu jätkab pimeduses.

2
10 aastat tagasi

Kus on uudis ja miks palgatõusu ei ole? 2k küll välja ei tule. Kahju kohe linnapeast.