Maaelufilmide konkurss ootab koolinoorte filme

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Noorte- ja lastefilmide festivali Just Film videokonkursile „Ükskord meie külas…“ on tänaseks esitatud juba 27 lühifilmi. Filmide esitamiseks on jäänud aega veel viis päeva, sest viimane tähtaeg on 10. november, teatavad korraldajad.

„Noored on saatnud meile väga palju huvitavaid lühifilme ja videoid sellest, millisena nemad näevad elu maapiirkondades. Pilt, mis selle põhjal maaelust joonistub, on väga kirju ja huvitav,” ütles Just Filmi tegevjuht Mikk Granström. „Parimad filmid jõuavad Just Film festivali raames ka suurele ekraanile, samuti näitab neid ETV2.”

Kuni 5-minutilisi lühifilme saab konkursile esitada 10. novembrini 2013. Konkursile laekunud filme hindab 5-liikmeline mainekas žürii, kuhu kuuluvad žürii esimees ja Just Film festivali juht Mikk Granström, ajalehe Nelli Teataja toimetusse kuuluv ja oma videoproduktsiooni firmat omav Martin Aare, Maaelu Edendamise Sihtasutust esindav Aila Vaher, Balti Filmi– ja Meediakooli lõpetanud ning „Eesti otsib superstaari” saatest tuntud Luisa Värk ning põllumajandusministeeriumi esindaja.

Võidufilm ja publiku lemmik kuulutatakse välja Just Filmi (15.–24.11.2013) lõputseremoonial 23. novembril Solaris Kino Nokia saalis kell 18.30. Kõiki võitjaid ootavad väärilised auhinnad, konkursi peaauhind on tahvelarvuti.

Konkurssi „Ükskord meie külas…” korraldab noorte- ja lastefilmide festival Just Film koostöös põllumajandusministeeriumiga. Konkursi korraldamist rahastatakse maaelu arengukava 2007–2013 rahast.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments