Lõuna-Läänemaa jalgpalliklubi lõpetas hooaja koos Alo Bärengrubiga

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Esireas: Lõuna-Läänemaa jalgpalliklubi nooremad poisid. Tagareas: treener Jaanus Getreu, Eesti koondise mängija Alo Bärengrub, spordiliit Läänela president Enn Kerge. Foto: erakogu
Esireas: Lõuna-Läänemaa jalgpalliklubi nooremad poisid. Tagareas: treener Jaanus Getreu, Eesti koondise mängija Alo Bärengrub, spordiliit Läänela president Enn Kerge. Foto: erakogu

Lõuna-Läänemaa jalgpallilastel algas koolivaheaeg toreda ettevõtmisega – juba seitsmendat aastat peeti Lõuna-Läänemaa jalgpalliklubi hooaja pidulik lõpetamine.

Lihula gümnaasiumi söögisaali kogunesid noored jalgpallilapsed koos oma emade ja isadega. Kokku võeti aasta, mis oli tavalistest jalgpallihooaegadest erinev, sest esimest korda üle 14 aasta ei mängitud kaasa Eesti noorte meistrivõistlustel. Küll oli aga väga palju positiivset, sest mitte ühelgi varasemal aastal pole klubi esinenud nii paljudel noorteturniiridel ja nii palju esikolmikukohti pole samuti meie noored varasematel aastatel koju toonud. Just tihe turniiridel osalemine oli selle veel kestva hooaja põhieesmärk.

Hooaja lõpuürituse peakülaliseks oli Nõmme Kalju ja Eesti rahvuskoondise kaitsemängija Alo Bärengrub. Mitte juhuslikult ei olnud just tema kutsutud meie lastele külaliseks. Alo Bärengrub, nagu ka meie noored jalgpallitüdrukud ja poisid, on pärit väikesest maakohast ja tema tee tippjalgpalluriks algas just väikesest maakoolist, kust edasi viisid treeningud FC Flora Kehtna jalgpallikooli. Just sellest kõigest ja paljust muust Eesti tippmängija rääkiski, toonitades lastele treeningute tähtsust ja südamega jalgpalli juures olemist.

Kokkusaamisel said sõna lapsevanemad, toetajad ja sõbrad, kellel kõigil oli meie laste kohta ainult häid sõnu. Lihula gümnaasiumi direktor Janar Sõber toonitas klubi ja kooli tihedat koostööd ja spordiliidu Läänela president Enn Kerge tõi esile meie piirkonna võistkondade edukuse ja tippmängijate kasvatamise.

Klubi autasustas kõiki mängijaid meenega ning toetajaid ja häid abilisi tänukirjaga. Lisaks said kõik treeninggrupid teha ühispildid Alo Bärengrubiga. Samuti olid lapsed usinad küsima üle 40 korra Eesti rahvusmeeskonda esindanud mängijalt autogrammi. Ilus päev lõppes einestamisega kohvilauas.

Jaanus Getreu

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments