0

Tänane mäng otsustab Läänemaa JK naiskonna finaalipääsu

Riina Tobias

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

6. oktoobril Haapsalus peetud naiste rahvaliiga mängus kohtusid Läänemaa JK naiskond ja Hiiumaa.

Võitsime penaltitega 3:2. Normaalaeg jäi 1:1 viiki, ka lisaajal ei suutnud naised võiduväravat realiseerida. Normaalajal lõi värava Ulrika Tülp, penaltid realiseerisid Ulrika Tülp, Ly Munskind ja Meline Sirkel. Mäng oli üle ootuste raske ja tasavägine.

Poolfinaali mäng toimub täna, 13. oktoobril kell 16 Haapsalus Viljandi Tuleviku vastu. Kui võidame, saame rahvaliiga finaali JK Vändra Vapruse vastu, kaotuse korral läheme kokku Kiviõliga 3.–4. koha mängule.

Kõik on oodatud meile kaasa elama!

Ly Munskind,
Läänemaa JK naiskonna treener

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz