Lääne Elu paberleht 26. septembril

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Läänlane Kairo Kivi kindlustas endale Balti meistri tiitli ja pääses maailmakarikavõistlustele USAs. Foto: Raahel Apsalon
Läänlane Kairo Kivi kindlustas endale Balti meistri tiitli ja pääses maailmakarikavõistlustele USAs. Foto: Raahel Apsalon

Pronksmedal kutsekooli õpilasele

Haapsalu kutsehariduskeskuse õpilane Eric Tött võitis pronksmedali Downi sündroomiga ujujate Euroopa meistrivõistlustel 50 meetri vabaltujumises. See on esimene Downi sündroomiga ujujate tiitlivõistluste medal Eesti sportlasele.

Lugu saab lugeda siin.

Muuseumidel oli edukas suvi

Läänemaa muuseumid on pärast mullust langust taas populaarsust kasvatanud — külastajate arv on suurem kõigis peamistes Läänemaa muuseumides, piiskopilinnus püstitas külastajaterekordi.

Matsalus tutvustati kaitsekorralduskava

Matsalu rahvuspargi keskkonnakorralduse kava projekti tutvustamisel Ridala koolis tõusid üles igipõlised teemad: niitmise algusaeg, väikesaartele mineku keeld ja rannaniitude hooldamise liig ranged reeglid.

Mida lubavad Noarootsi volikokku pürgijad?

Noarootsi valla üheksaliikmelisse volikokku kandideerib veerandsada inimest viies uue näoga nimekirjas — kaks endist suurjõudu on lagunenud, nende liidrid vallast läinud.

Nimekirju on palju, nende lubadused aga suhteliselt sarnased: parandada valla hariduselu, jätkata eakate aitamist samas vaimus, seista noarootslaste eest.

Kardispordis tuli meistritiitel

Läänlane Kairo Kivi kindlustas endale kardispordis Balti meistri tiitli ja pääses tippvõistlusele USAs.

Kullamaal sõideti juubelikrossi

Pühapäeval sõideti Kullamaa rattakross, mis oli ühtlasi selle hooaja viimane Marimetsa Kapi etapp. Kui kümnendat korda peetud rattakross alustas aastaid tagasi vaid 15 osavõtjaga, siis juubelikrossile tuli kohale üle paarisaja ratturi.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Kodanik
10 aastat tagasi

Haapsalus on ühistransport eriti lai mõiste:) ehk peaksid põhikooli tunnistuse tagasi kooli viima?

Johannes
10 aastat tagasi

Opladii! Minu postkasti potsatas täna KE ajaleht “Rahvaga Koos”. Imestan jällegi – me oleme täna ainuke poliitiline jõud, kes räägib alla tunni rongiga Tallinna saamisest. Kulla poliitikud, ärge elage ulmes – alla tunni ajaga? Mõelge ka mis te suust välja ajate.Pakute täna innovatsioonikeskusele tuge. Kui olete aumehed, siis täitke eelkõige need lubadused, mis te innovatsioonikeskuse käivitamiseks lubasite ning siis minge edasi. Rääkige lahti, mis jutt see on- me peame loomulikuks, et ühistransport oleks kõigile meie linnakodanikele piletita. Ühistransport on lai mõiste. Et vehklejad vajavad kaasaegset treeningbaasi teame me kõik juba aastakümneid, pole vaja seda järjekordselt tulla välja konstateerima. Kui tahate… Loe rohkem »