1

Lihula JK võitis Läänemaa JK 4 : 3

Riina Tobias

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Läänemaa jalgpalliklubi raiskas võimaluse tõusta Eesti meistrivõistluste 3. liiga läänetsooni ainuliidriks, kui kaotas 3:4 Lihula JK-le, kes asub pärast võit tabelis seitsmendal kohal.

Kaotusest hoolimata jätkab Läänemaa JK esimesel kohal, kuid sama palju punkte on ka JK Retrol.

Mängu alustas tugevamalt kodumeeskond Lihula, kes asus Raiko Söötmaa karistuslöögist juhtima. Peatselt viigistas Läänemaa JK kontrarünnakust Mark Kolosovi väravaga. Mõned minutid hiljem tabas Aare Avila pealelöök ka Lihula värava posti. Viigiseis aga ei püsinud kaua ning Lihula JK läks taas kord juhtima, kui tsenderdusest Läänemaa kasti lõi peaga värava Uku Ehasalu. Neli minutit hiljem teenis Läänemaa JK penalti, kui Lihula JK väravavaht Ivar Nikkel Mark Kolosovi karistusalas maha tõmbas. Kolosov läks ka ise penaltit lööma ning viigistas mänguseisu. Täpselt enne esimese poolaja lõppu läks Läänemaa JK Mark Kolosovi kolmandast väravast juhtima.

Teise poolaja esimestel minutitel teenis Lihula JK kapten Argo Mõtt endale teise kollase kaardi, millele järgnes punane kaart ning mängust eemaldamine. Vähemuses mängimisest hoolimata suutis Lihula JK ühtse meeskonnana kaitsta ning kontrarünnakutega nõelata. 57. minutil teenis Lihula JK penalti, kui Talis Tamm Mairo Kanterile karistusalas vea tegi. Madis Sibul realiseeris penalti edukalt ning viigistas taas kord mänguseisu. Ei läinud kaua, kui Lihula JK asus juhtima. Läänemaa JK kaitsjate eksimuse kasutas ära Romel Puda ning viis Lihula JK 4:3 juhtima. Enne mängu lõppu tehti Vladislav Šikirjavõile karistusalas viga ning Läänemaa JK-le määrati penalti, kuid Lihula JK õnneks tõrjus Ivar Nikkel Mark Kolosovi penalti. Kohtumine lõppes Lihula 4:3 võiduga.

Bert Rotberg

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
asja huviline
asja huviline
wpDiscuz