Keskerakond soovib tuua kultuuriministeeriumi Haapsallu

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Haapsalu Keskerakonna valimisnimekiri peab teiste lubaduste hulgas vajalikuks taotleda kultuuriministeeriumi toomist Haapsallu, teatas Keskerakonna Läänemaa liider Jaanus Karilaid.

Keskerakonna Haapsalu valimisnimekirja juhtlause on “Töö ja transport Haapsallu”.

Järgmisel neljal aastal peab Keskerakonna valimisnimekiri vajalikuks seista esmalt kiire raudteeühenduse taastamise eest Tallinnaga (alla tunni), taotleda kultuuriministeeriumi toomist Haapsallu, kindlustada linnas piletita bussisõit kõigile, tagada esimeses kooliastmes tasuta koolitoit, ehitada muusikutele tänapäevane õppekeskkond, renoveerida Haapsalu linna algkooli hoone, arendada edasi innovatsioonikeskust koostöös Tallinna tehnikaülikooliga ja hoida ning arendada edasi linna sotsiaalset suunitlust.

“Lisaks korrastame Haapsalu turu ja viime turu juhtimise vahetult linna alluvusse,” lubab Karilaid.

Valimistele läheb Keskerakonna Haapsalu osakond 22-liikmelise nimekirjaga, kus üle poolte kandideerijaist ei kuulu ühtegi erakonda.

Keskerakonnas Haapsalu osakonnas on üle 130 liikme.

Linnapeakandidaat Peeter Vikman tutvustab Keskerakonna valimisnimekirja ja programmi 12. septembril kell 19 Haapsalu kultuurikeskuse kohvikus.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
18 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
S
10 aastat tagasi

Aga miks ainult kultuuriministeerium? Terve valitsusaparaadi võiks siia kolida. Selle peale te ei tulnud, tainapead?

P,TJ,M,S
10 aastat tagasi
Reply to  S

üksi kodus vä, kas emme läks jooma

Martin
10 aastat tagasi

… ja kõik naised saadetakse järgmise nelja aasta jooksul Haapsalust välja, sest äkki nad juhivad midagi. Seda teatab linnapeakandidaat kohtumisel. Ja loomulikult “Kokkusaamisele on oodatud kõik huvilised, v.a naised.”

Johhannes
10 aastat tagasi

Teate vennikesed. See loosung, mida te nüüd uue pähe reklaamite ei ole mette uus. Minu teada ka aastal 2005 rääkisite te nõndaviisi. Kas raamat on kinni läinud ja hakkasite samast kohast jälle peale? Mis puutub rongisõitu Haapsalust Tallinna, siis ma võiks Karilaiuga käed lüüa ja võitjana välja tulla, et enne järgmisi kohalikke valimisi seda rongisõitu ei tee. On mul õigus? Karilaid, räägi palun reaalsetest asjadest, mis Haapsalus sa teha kavatsed – puid jagada, prii bussipilet,, soojahind alla jne.jne.

Palun
10 aastat tagasi

ärge valige seda hullu Karilaidu. Täiega oma margi täis teinud.
Andkem vahelduseks teistel valitseda. Äkki õnnestub paremini.
Praegustelt pole küll midagi uut ega head oodata.

Tänud
10 aastat tagasi
Reply to  Palun

Võtan selle teadmiseks.Ka mulle tundub, et kahtlane vend. Kui ta üldse hääli ei saa, siis ei pea ta Tallinnast oma ülemustelt luba küsima, et Haapsalus käia ja oh kui hea, omad kunded saavad selle koha. Ikkagi vast parem. Kudas arvate?

padrun
10 aastat tagasi
Reply to  Palun

“äkki “tuleb sul püksi

kodu
10 aastat tagasi

Mõelge parem, kui positiivselt see mõjuks Haapsalu arengule. Ei ole nii, et kõik on üksnes Tallinnas ja muu Eesti on ääremaa.

Vedurijuht
10 aastat tagasi

Loen keski lubadust kiire raudruuna ühendust mudalinnaga ja vaatan kehtivat sõiduplaani, siis tundub kuidagi ulmekas olema, sest kehtiv sõiduplaan lubab Tallinnas Riisiperesse uue “kirju-mirju” rongiga 1 tunni ja 12 min.
Tallinn Riisipere Rong Marsruut Sõiduaeg
21:00 22:12 563 Tallinn – Riisipere 1 tund ja 12 min
22:05 23:17 567 Tallinn – Riisipere 1 tund ja 12 min
“Teadjamehed” ütlevad, et Riisiperest on veel pool maad mudalinna, seega kui kokkuliita 1 tund ja 12 min on tulemuseks 2 tundi 24 min. Ulmemehed need keski omad või mingi salaplaan varuks.

..
10 aastat tagasi
Reply to  Vedurijuht

tuleb Parts puhkusele tuuleveskite juurde saata ja Ratas majandusministriks, siis on näha!

fed
10 aastat tagasi

Kesk teeb ilmselt nimme valimistest palagani. Eks mäng käib teadlikult juhmide valijate häältele, ei loe nad lehti ega surfa netis. Valitakse niikuinii Suklest ja Karilaidu, lubagu mida nad lubavad. Muidugi ei vaevu keegi näiteks Sukleselt pärima, mida reformierak arvab Kultuuriministeeriumi toomisest Haapsallu, kas selline asi tõesti tulevasse koalitsioonileppesse jõuab.

oh õudust
10 aastat tagasi
Reply to  fed

hoidke sieg heilminister siit eemale

Harju Loogiline
10 aastat tagasi

Küsija suu peale teatavasti ei lööda, nii et võib lubada ju küll. Pärast hea maaslamajat mängida, keda ka teatavasti ei lööda.

käraja
10 aastat tagasi

ilma haridusministeeriumita oleks Tartu veel kahvatum! Puna palgeile ja edasi!

Arvaja
10 aastat tagasi

sellise mõtte peale ,nagu on kajastatud antud loo pealkirjas, annab normaalsel mõistusel ikka tulla.Juba Haridus- ja Teadusministeeriumi viimine Tartusse oli üks mõttetu ja kulukas tegevus.
Aga selle mõttega te tõmbasite omale küll tõeliselt vee peale.Ei saa nagu aru ,
-kas Teie pundis siis ei olegi normaalse mõtlemisega tegelasi, kes utopiste maa peale tooksid.Ilmselt sellises Ulmelises Maailmas elabki Keskerakond