1

Galerii: linnavalitsuse majas avati noorte innovatsioonikeskus

Riina Tobias

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Eile avati Haapsalu linnavalitsuse soklikorruse noorte innovatsioonikeskus – koht, mis ühendab ja aitab noori läänlasi, kel on tulnud mõni uuenduslik idee.

Fotod: Arvo Tarmula

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Jaan Jällegi
Jaan Jällegi

Ei saa aru sellisest inimtüübist, kel mõtlemine läheb lahti mingi paugu kartses.On täna mingi eriline aeg või, et neid üllatusi saab tulema nagu varasalvest. Pea neli aastat magati, vaikiti ja nüüd oodati viinakuud, et enne seda midagi teha. Ohhei vennakesed. Saage aru, me ei joo ja teie sakuskat ka ei taha´. Magage rahulikult edasi.

wpDiscuz