Ridalas on Reimo Nebokat Reformierakonna esinumber

Lehte Ilves

lehte.ilves@gmail.com

Reformierakonna Ridala valla piirkonnaorganisatsioon kinnitas oma esinumbriks vallavolikogu liikme Reimo Nebokati.

Reimo Nebokati kõrval on praeguseks andnud nõusoleku kandideerida veel üheksa inimest: Anu Tamme ja Merike Peek, kirikuõpetaja Kari Tynkkynen, Urmas Koppe, saates Kodutunne tegutsev ettevõtja Anti Ratas, Jaan Koppe, Uku Kollom, Paul Sarapuu ja endine vallaametnik Caspar Vikkisk.

„Parteisse ma ei astu, aga toetan nende teemasid,” ütles Ridala kirikuõpetaja Kari Tynkkynen. Oma peamiseks sooviks nimetas ta kultuuri ja kiriku tähtsustamist.

Reformierakond kavatseb Ridalas võimule saades keskenduda lasteaiakohtade puuduse leevendamisele, kavas on muuta Uuemõisa algkool põhikooliks ja remontida Panga küla spordisaal.

Teed augu– ja tolmuvabaks, valgustada kõik teelõigud, kus jalgsi liiklemine on ohtlik; üle vaadata ühistranspordivõrgustik — näiteks on Uuemõisas käiva bussi marsruut ajast ja arust, loetles Nebokat veel töid, mida erakond soovib järgmisel valimisperioodil Ridalas teha.

2005 sai Reimo Nebokat  volikokku 42 häälega, 2009 kogus ta juba 95 hääl, mis oli vallas teine tulemus.

Nebokat töötab Reformierakonna peakontoris piirkondade divisjoni juhina. Ta tõusis suve hakul avalikkuse ette seoses häältevõltsimise skandaaliga Lääne–Virumaal. Kristiina Ojuland süüdistas teda siis Lääne –Virumaa piirkonna arendusjuhi ähvardamises.

Nebokat lubas Ridala kandidaatide nimekirja ja valimisprogrammi avalikustada septembri algul.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
18 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
nike free run 3 rosa grön
10 aastat tagasi

I have not checked in here for a while as I thought it was getting boring, but the last few posts are great quality so I guess I will add you back to my everyday bloglist. You deserve it friend 🙂
nike free run 3 rosa grön http://www.adecco.si/news/index.asp?id=77

Valija
10 aastat tagasi

Kui jah see kriminaalse minevikuga seltskond kõrvale jätta, siis ju võiks midagi reformida, aga kahju….

No tõesti
10 aastat tagasi

Kultuuri ja kiriku tähtsustamine?! Pole seda esinumbrit Ridalas kunagi kuskil kultuuriüritusel näinud ei osalemas, toetamas ega korraldamas. Millal see või ükski teine siin artiklis nimetatud teema selle esinumbri teema on olnud? Häbematu võõraste sulgedega ehtimine, ajame aga asja, mis on kellegi teise poolt aetud ja kirjutame enda arvele…

minuvalik
10 aastat tagasi

Mina jääks ikka Tarmo Paio kandidatuuri juurde. Korralik ja tubli Eesti mees kes võtab vahel viinuskit.

Üllar Kuusk
10 aastat tagasi

Poiss oli ikka täielik kloun kui jagas lampi raha mööda ilma laiali. Mis nüüd tahab siis Ridalas ennast latva upitada? Ehheeee

pikker
10 aastat tagasi

Kont pani asjad paika.Papa sõnade järgi pojal sõpru enne polnud,aga raha neid tekitas ja kõik teised on pahad,aga minu pojake tubli! Vastik upitamine!

Kont
10 aastat tagasi

Valige jah selline muna omale esinumbriks.
http://www.ohtuleht.ee/114367

Kapral
10 aastat tagasi
Reply to  Kont

nomaeitea! Inimene ,kes varastab vanemate tagant ,no tema jaoks pole ju miski püha .

teede
10 aastat tagasi

jutt oli juba eelmistel valimistel. Plakatitel tasuta internet, kuidas saab üks külvivolinik sellist asja lubada?! Parem oleks vast tõesti nats aega puhata

Enn
10 aastat tagasi

Tont ära aja siin… millisest otsast Haapsalu võlgades on? Ja kui laenu on võetud, siis selle pärast et Ridala omad saaksid Haapsalus veekeskuses ja teatris käia… daaa

Tont.
10 aastat tagasi

Huvitav,miks ükski Ridala reformikas pole rääkinud mitte sõnagagi oma plaanidest Ridala vald kaotada ?Ehk oma soovist kohalik otsustusõigus käest anda ja mingi ühendvald (võlgades Haapsaluga ) teha …….