Piltuudis: vanalinna purskkaev vahutab jälle

Avatar

Madiken

madiken@le.ee

Täna hommikul oli vanalinna purskkaev jälle vahul. Foto: Helen Viispert
Täna hommikul oli vanalinna purskkaev jälle vahul. Foto: Helen Viispert

Lääne Elu kirjutas augusti alul, et inimesed lisavad tihtilugu naljaviluks Haapsalu purskkaevudesse pesuvahendit, et vesi kaevus vahule ajada. Tegelikult pole aga temp teps mitte naljakas, sest vaht rikub purskkaevu mehhanismi.

Linna purskkaevude puhastaja Tõnu Viinapuu rääkis, et vanalinna purskkaevu all on veeanum, pump ja pistikud, mis vahuga kokku puutudes kahjustada saavad. Promenaadi purskkaevus segab aga vaht veetaset reguleeriva anduri tööd.

Kui pahategijad tabatakse, võib neid väheväärtusliku vara vastase süüteo eest karistada kuni 1200eurose trahvi või arestiga.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Naljakas
Naljakas

Kas keegi ei ole selle peale mõelnud,et võiks tehagi ühe sellise purskkaevu mis vahutaks kogu aeg.Minu teada polegi eestis kuskil sellist.Siis poleks ju häda,et pistikud ussitavad ja mida kõik veel. Haapsalu oma väike kiiks või nii.

kodanik
kodanik

kas kaameraid pole?

hale lugeda
hale lugeda

Lapsikud naljad. Mis teha, kui mõistust veel pole ja võibolla ei tulegi.

wpDiscuz