Haapsalu loomekeskuses avatakse täna eksperimentaalsete fotode näitus

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Täna Haapsalu loomekeskuses avatav eksperimenteeriva foto näitus „DIY2“ keskendub mängulisusele ja uute võimaluste otsimisele.

Suure osa näitusest moodustavad vanaaegse fototehnika defektide uurimisega seotud teosed ja sellised, mida iseloomustab kaugenemine traditsioonilistest töövahenditest. Fotod täidavad nii valgeid galeriiseinu kui ka süngeid keldriruume. Näha saab ka kaht fotograafiast inspireeritud ruumiinstallatsiooni.

Termin „DIY“ (Do It Yourself) tähistab kuraatorite Urmas Lüüsi ja Hans-Otto Ojaste teatel omaalgatuslikku alternatiivi ja sõltumatust peavoolust.

Näitus avatakse täna kell 19. Näitus on ametlikult avatud vaid kahel korral. “Loodame sellise formaadiga kokku tuua võimalikult palju fotograafiast huvitatud inimesi ning õhutada neid diskussioonile,” teatasid Lüüs ja Ojaste.

„DIY2“ on avatud Haapsalu loomekeskuses ka peetavate ettevõtmiste ajal ning soovi korral etteteatamisel.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments