Priit Mäeorg lõi värava, Eesti rannajalgpallikoondis jõudis Euroliiga finaali

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Eesti rannajalgpallikoondis lõpetas Hollandis Haagis turniiri suurepärase teise kohaga ja lunastas nii esmakordselt koha Euroliiga finaali.

Eesti koondise tähetund oli laupäeval. Mäng Norraga oli ülipingeline, mida rahvusvaheline rannajalgpalli kodulehekülg nimetas lausa tõeliseks thrilleriks. Eesti läks Kristen Viikmäe väravast juhtima, kuid peatselt oli mängu 4:2 juhtimas juba Norra. Eesti alustas tagajamist ja mängu üheks murdepunktiks võib pidada läänlase, Kõmsilt pärit Priit Mäeoru viigiväravat, misjärel oli seisuks 4:4.

Võiduvärava lõi Eestile Kristjan Marmor. Otsustava mänguga jäi väga rahule ka peatreener Kert Haavistu, kelle sõnul meeskond oli kannatlik, pidas plaanist kinni ja lõi oma võimalused ära.
Priit Mäeorg rõõmustas: “Tegime hea mängu, tõesti vägev värk!”

Eesti alustas Euroliiga etappi reedel 4:2 võiduga Bulgaaria üle. Tugevast Bulgaaria koondisest jagu saamine oli märk Eesti koondise heast vormist. Turniiri viimases kohtumises jäi Eesti 0:3 alla Kreekale, kuid vaatamata sellele lunastas Eesti koos turniiri võitnud Kreekaga koha Euroliiga finaali.

Euroliiga finaal peetakse Hispaanias Torredembarras 8.-11. augustini.

 

Jaanus Getreu

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments