Rannajõele ehitatakse uut bussiootepaviljoni

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Martna vallavalitsus ehitab Rannajõe peatusesse puidust bussiootepaviljoni.

„Puudu on veel katus ja värvkate, seega ilmselt saab kohe-kohe valmis, loodetavasti selle kuu jooksul,“ ütles Martna vallavanem Tiiu Aavik.

Vallavanema sõnul andis maanteeamet paviljoni ehitamiseks loa ja vald asus asja kallale. Kallaku tõttu tuli juurde tuua pinnast ning maha panna ka truupe.

„Tegu on peatusega, kust läheb bussile palju õpilasi, varem oli seal kehv oodata, nüüdsest hakkab tuule ja vihma eest ootajaid kaitsma see paviljon,“ lausus Aavik.

Vallavanema sõnul vald sel aastal uusi paviljone enam ei ehita, eelmisel aastal rajati sarnane Kirnasse. „Eks me ehitamegi neid ükshaaval, kõik sõltub sellest, kuidas rahaga on,“ ütles ta.

Maanteeamet ise tegeleb Aaviku sõnul samuti jõudumööda bussiootepaviljonide remontimisega. „Näiteks lubas maanteeamet Rõude peatuse kivist ootepaviljoni puidust tehtuga ise asendada,“ lausus Martna vallavanem lõpetuseks.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments