4

Haapsalu saab uued bussipaviljonid

Uus bussipaviljon. Foto: eskiis

Ettevõte Siris on hakanud välja vahetama Haapsalu bussipaviljone – esimesed uued paviljonid on üles pandud Vahtra ja Tamme peatusesse.

Juuni jooksul tulevad uued ootekojad veel Laine, Okase muuseumi, Haigla, Haapsalu bussijaama, Veetorni, Turu, Veekeskuse ja Niine peatusesse.

Posti tänavale esialgu uusi paviljone ei paigaldata. Haapsalu linnakeskkonna nõunik Ailar Ladva ütles, et vahetult enne teeremonti pole neid mõtet paigaldada, sest remondi käigus peatuste asukohad muutuvad veidi. Samuti tuleb maastikuarhitektiga läbi arutada, millised paviljonid uuendatud Posti tänavale sobivad.

Praegused ootekojad, mida saab edasi kasutada, on linnal plaanis panna näiteks linnaliini nr 3 lõpp-peatusse Metsakalmistu juures, kus praegu paviljonid puuduvad, ning Uuemõisa katkiste paviljonide asemele.

Esialgu pidi Siris uued paviljonid Haapsallu tooma mullu oktoobris, kuid raskuste tõttu lükkus asi kevadesse.

Haapsalu linn sõlmis reklaamidega bussipaviljonide rendilepingu Sirisega kümneks aastaks, firma maksab iga kuu 1800 eurot renti.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Saunja küla elanik
Saunja küla elanik

Saunjas pole samuti bussipeatust ja lapsed seisavad suure teeääres mis on kõhedust tekitav. Suured rekkad vuravad mööda kui lapsed pimedas bussi ootavad. Vald kus teie silmad on või inimlapse elu ei täheda midagi?

Porollo
Porollo

Sõitsin alles üleeila mööda ja bussipeatus täitsa olemas.. Nagu eelnevad 50 aastat vähemalt…

Porollo
Porollo

Või peab pleksikklaasist putka umbjoobes rekkajuhti kinni?
Minule teadaolevalt pole Saunja bussipeatuses mitte ühtegi liiklusõnnetust siiamaani juhtunud…

Saunja küla elanik
Saunja küla elanik

Ega peatuses ei juhtugi aga juhtub teeääres kus 1 2,3 klassi lapsrd pimedas seisavad. Kui 50 on peatus olnud siis miks neid lapsi kooli buss seal teeotstes maha paneb…jobu oled kui sellist jama ajad suust välja.

wpDiscuz