Oonga bussipeatuse pink on varastatud

????????????????????????????????????
Oonga bussipeatuses oli tänavu kevadest raske puidust nikerdatud pink. Malle-Liisa Raigla

Oonga bussipeatusest on kaduma läinud puidust nikerdatud pink, mille oli sinna pannud kevadel Martna osavald.

Martna osavalla sekretäri Kairi Seitoni sõnul oli pink raske ja see tuli paigaldada kahes osas. „Kindlasti ei saanud üks inimene seda sülle võtta ja ära viia,” ütles Seiton.

Pingi kadumise avastasid osavallatöötajad teisipäeval. „Ega me koguaeg ei jälgi seda – oled harjunud, et seal on midagi ja sõidad lihtsalt mööda,” ütles Seiton.

Tema hinnangul võis pink „jalutama minna” möödunud nädalal.

Pingi pani Oonga bussipeatusesse Martna osavald tänavu kevadel, sest eelmine pink oli kraavi lükatud ja üks kohalik elanik avaldas soovi, et seal võiks pink olla.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
6 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Päris
4 aastat tagasi

pikk rohi kasvab pingi ümber pildi pealt nähtuna.

disainer
4 aastat tagasi

Pink tuleb disainida vargakindlaks nagu Rõude bussipeatuses.

No pidage
4 aastat tagasi

Kohe varastatud, sadama mehi ka süüdistati, aga eks paistab, võib olla selgub, et läks ise ära

Pagulane
4 aastat tagasi

Veeti ju mingi valguskaabel teeäärde. Kui seal on mingi valgustus siis kaamerapildi näitamise keelaks ju andmekaitse ikkagi ära. Mingi raskuse kadumisega rakenduv lõks oleks pidanud seal olema. Küllap siis perearsti digisüsteem oleks sellise vigastuse tuvastama.

jopp
4 aastat tagasi

nsv liidu pärand, kui saab virutab kohe ära, muidu virutab äkki keegi teine. Läheb kindlasti veel sajand ennem kui inime hakkab mõtlema normaalselt: kui pole minu oma, siis ei võta ka!

Mihkel
4 aastat tagasi

Ega siis tee äärde ja veel bussipeatusse tohi midagi ilusat teha, kohe varastatakse ära. Pane ikka kaks puust kalakasti maha ja mingi pehkinud lauajupp peale, oleks seisnud vabalt siiamaani.