TV3 uudisteankur ujub homme Pullapäält Vormsi

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Foto: Facebook
Foto: Facebook

TV3 “Seitsmeste uudiste” ankur Marek Lindmaa (fotol) jätkab heategevuslikku ujumist Eesti erinevatele saartele, alustades homme hommikul Pullapää neemelt teekonda Vormsi, kirjutab Delfi Publik.

Seni on Lindmaa ujunud Pedassaarele, Mohnile, Kräsulile ja Aegnale, homme ootab ees teekond Vormsi. Ujumisretk saab alguse hommikul kella poole kümne paiku Pullapää neemelt.

„Seitsmeste uudiste“ ankur Marek Lindmaa on vastu võtnud otsuse ujuda sel suvel heategevusliku eesmärgiga võimalikult paljudele Eesti saartele.

Delfi Publiku andmetel soovib Lindmaa, et iga tema poolt ujutud kilomeeter saaks tänu toetajatele rahalise katte – nii koguneks vastavalt läbi ujutud distantsile suve lõpuks summa, mille saaks annetada laste- ja noorte kriisiprogrammi toetuseks.

Lindmaa kutsub kõiki, kel võimalus, heategevusliku ujumise toetuseks projektile õlga alla panema.

„Soov on ujumisega kogutud raha abil toetada laste- ja noorte kriisiprogrammi, mis aitab lähedase kaotanud lastel endaga toime tulla,“ selgitab Lindmaa. Delfi Publik kirjutab, et juhul, kui heategevus hoo sisse saab, on ujujat valmis saatepaadiga turvama vabatahtlikud päästjad.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Tont.
10 aastat tagasi

Aga edu! Siiski oleks asja ette võtma pidanud uudistepoi,sest ankur tavaliselt pikalt pinnal ei püsi….