Pizza Grande taotleb tänavaterrassi

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Pizza Grande omanik Tõnu Sibrits esitas nädala alguses linnavalitsusele taotluse ehitada Karja tänavale pitsabaari ette terrass.

Aselinnapea ja liikluskomisjoni liige Peeter Vikman ütles, et esiti soovis Grande terrassi, mis jääb Kuke galerii ette, kuid sellega galerii nõus ei olnud. Nüüd esitati taotlus, mis mahub linna etteantud piiridesse, lisas ta.

Sibritsa sõnul taotleb ta terrassi mõõtmeis 1,5 × 4 meetrit, mis vastab nõudele, et 6 meetrit teest peab jääma vabaks. “Kui on tänaval terrassid, siis võiks ühtselt olla – meie maja ees ka,” ütles Sibrits. Ürituste ajal on Grande hoovipealses välikohvikus kohti puudu küll, kuid tänavale tuleku eesmärk on Sibritsa sõnul eelkõige pitsabaar nähtavamaks muuta.

Kui liikmed saavad, koguneb liikluskomisjon asja otsustamiseks erakorraliselt tuleva nädala alguses, ütles Vikman. Kui linn loa annab, paneb Sibrits terrassi püsti nädalaga.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments