Juhtkiri: Valimisvõit eeldab tööd

Küljendaja

konnakulles@gmail.com

Sügisel tulevad kohaliku omavalitsuse valimised ja ainus poliitiline jõud Haapsalus, kes paistab seda teadvat, on Keskerakond.

Haapsalu volikogu esimees Jaanus Karilaid on terve tänavuse aasta möllanud energiliselt nagu Aatomik, algatades ühe rahvasõbraliku eelnõu teise järel, nõudes Tallinnalt Laikmaa mälestusmärki ja kokku kutsudes noorte haapsallaste seltsi. Sinna kõrvale ja otsa arvamusartiklid, intervjuud nii meie kui ka üle–eestilises meedias. Populistlik või mitte, aga igal juhul pingutab ta valimiste nimel.

Keskerakonna nn Rahvarinde–nimekiri, mis on napsanud inimesi ka väljastpoolt seda parteid, näitab, et see erakond tõepoolest valmistub Haapsalus valimisteks nii hästi, kui suudab.

Lihtne on paremerakondadel „Tallinnast saadetud parteibroileri” peale nina kirtsutada ja loota ammuste jõuvahekordade igikestvusele, aga valimised võidab lõpuks ikka see, kes selle nimel rohkem vaeva näeb.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
4 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
rabakoll
11 aastat tagasi

refi ja keski võim Haapsalus on olnud ok.Karilaid on olnud nähtav,samas tasakaalukas.loomulikult on meeldiv,kui keegi teeb valimisvõidu nimel tööd,mitte ei taha mütsiga lüüa ja arvab,et valija on täitsa loll.igatahes mehele edu,sest on vähemalt pisutki põnevust ja intriigi,loodn,et need luuseritest sotsid,kes kogu aeg euroopast pappi nuruvad,ka jalad kõhu alt väla võtavad

parteikontor
11 aastat tagasi
Reply to  rabakoll

mina küll seda töö tegemist kuskil ei näe puhas võimuvõitlus ainult.

kahjuks
11 aastat tagasi

ei leidnud artiklist ühtki spetsialisti.

valija
11 aastat tagasi

tegelikult oleks ammu aeg keskenduda sisule ja mitte kogu aeg parteipoliitilisele tõmblemisele.Selles mõttes on spetsialistidele panustamine hea mõte.