Promenaadi hotelli juhataja käis Moskvas messil

Lehte Ilves

lehte.ilves@gmail.com

Ainsana Läänemaalt osales Moskvas  Eesti hotellide ja restoranide liidu korraldatud messil Promenaadi hotelli juhataja Evelin Lauri.

„Olin seal küll kui Baltic Hotel Groupi esindaja, aga rääkisin ikkagi peamiselt Haapsalust,” ütles Lauri. „Rääkisin ajaloost, Peeter Esimesest ja Tšaikovskist.” Laurit üllatas, et Haapsalu polnud Moskvas sugugi  tundmatu koht.

Messikülastajad olid Eesti suhtes positiivselt häälestatud ja paljud olid Tallinnas käinud juba mitu korda.

„Püüdsin siis rääkida, et kui olete juba viis korda Tallinnas konverentsi korraldanud,võiks Haapsallu tulla,” sõnas Lauri.

Moskvas käisid Eestit tutvustamas peamiselt Tallinna hotellid, aga oli ka inimesi Saaremaalt jm Eestist. Et asja huvitamaks teha, pakkus restoran Mekk Eesti toitu.

„Iial ei tea sellistel messidel, kas läheb midagi õnneks või ei,” ei osanud Lauri tulemust ennustada, aga ta lootis, et suutis Haapsalu vastu mõningast huvi tekitada.

Moskva kohta üles Lauri, et puutus seal kokku vaid lahkete, abivalmis  ja sõbralike inimestega.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments