Ridala valla parim kilvavõistkond on Panga

Lehte Ilves

lehte.ilves@gmail.com

Ridala mälumängusarja 9. hooaja võitis Panga võistkond koosseisus Silvi ja Taivo Kurisman ning Raivo Tõnissoo.

Teise koha sai Originaal Uuemõisast, seal mängisid Priidu Lember, Jüri Süster ja Väino Kaljuvere. Kolmas oli Uuemõisa võistkond: Kersti Brandt, Toivo Tomingas ja Hannes Loss.

Mälumänguhooaja lõpetamine oli läinud pühapäeval Rannarootsi muuseumis, sest tänvune aasta on pärandkultuuri aasta, selgitas võistluste sekretär Lea Samarajev.

Kuigi pärastlõuna oli vihmane, tuli kokku 30 inimest, kes jagati nelja gruppi, et iga grupp saaks päevakavast osa. Nõnda käidi Jorma Friebergi juhitud jaalaga merel, valmistati ette piknikku ja tutvuti rannarootslaste elu ning ajalooga.

Kui kõik olid merel ära käinud, oli autasustamine, autasuks olid raamatud.  Et laupäeval oli Rannarootsi muuseumis tuulehaugi päev, said ka kilbarid värskelt suitsutatud tuulehaugi maitsta.

„Kümnendat hooaga loodame alustada oktoobris,” lubas Samarajev ja soovis kõigile ilusat suve.
Ridala mälumängusari on vallas populaarne, sellest võtab igal aastal osa 15–18 võistkonda. Mängujuht ja küsimuste peamine koostaja on Jaak Sünt, vahel asendab teda ka Hannes Loss.

Et hooaja lõpetamine oleks meeldejääv ja hariv, selle eest hoolitseb kultuurinõunik Maire Vilbas. Mullu näiteks käidi ekskursioonil teletornis ja botaanikaaias.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments