Koolijalgpallis võidutses Haapsalu gümnaasium

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Lihula gümnaasiumi harjutusväljakul peeti Läänemaa koolispordiliidu meistrivõistlused jalgpallis. Võistlesid 4.–6. klasside õpilased.

Heal murul ja ilusa ilmaga peetud turniiril osalesid kuue Läänemaa kooli esindused. Kõik võistkonnad mängisid üksteisega läbi, nii said noored jalgpallurid mängida tervelt viis mängu ja kogemusi erinevate vastaste vastu. Kõik koolid olid ka väga tublid.

Rõõmu teeb, et koolide jalgpallivõistlus kujunes lisaks paremate selgitamisele veel ka sõbralikuks ja positiivseks mõõduvõtmiseks. Näiteks neljanda koha võitnud Ridala põhikooli õpetaja Pille Raudsepp tänas korraldajaid toreda positiivse turniiri eest ja avaldas soovi kohe tagasi tulla, kui järgmise etteastena samas tüdrukute turniir toimub.

Turniiril löödi palju väravaid ja enamik mänge olid väga-väga huvitavad. Näiteks turniiri sisuline finaal mulluse võitja Lihula gümnaasiumi ja Haapsalu gümnaasiumi vahel, mille sel korral Haapsalu poisid 1:0 võitsid. Silma jäi ka Taebla gümnaasiumi sitke esinemine.

Läänemaa koolispordi liidu 2012/2013 õppeaasta meistriks 4.–6. klasside jalgpallis tuli Haapsalu gümnaasium (Karmo Einmann, Morten Saar, Vadim Konov, Eenok Nõlvak, Siim Suitsberg, Kevin Sakson, Keven Kirs, juhendaja Raiko Tähhe). Teise koha võitis Lihula gümnaasium (treener Jaanus Getreu), kolmanda koha sai Taebla gümnaasium (treener Jarmo Jaaku). Esikolmikule järgnesid Ridala põhikool, Virtsu põhikool, Uuemõisa lasteaed-algkool.

Jaanus Getreu

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments