2

C-Jam ja lintmakidisko avasid kuursaali suvekohviku hooaja

Riina Tobias

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

“Kuulutan suvehooaja avatuks!” hõikas kuursaali suvekohviku pidaja Rein Vatku reede õhtul enne tšellokvarteti C-Jam kontserti.

“Rõõm on teiega siin olla ja näha, et ka teil tuli pärast talve kohe suvi,” ütles tšellist Margus Uus sissejuhatuseks.

Uus rääkis, et kvarteti liikmed olid enne kontserti Haapsalus jalutanud ja imestanud korras teede üle. “Meie tuleme ju kohast, mille kohta võiks öelda, et see on võimalik vaid Venemaal,” viitas ta pealinna teede olukorrale. “Teil on siin nii vähe autosid, aga head teed – kus on loogika?!”

Neli tšellovirtuoosi esitasid täissaalile kireva kava erinevate stiilide muusikast. Kuursaali suvekohviku hooaja avaõhtu oli Margus Uusi kinnitusel viimane kord näha C-Jami neljakesi, sest suvel liitub kvartetiga “kõige noorem, kõige andekam, kõige klassikalisem ja kõige tähem tšellomängija, Klassikatäht 2013 Marcel Johannes Kits”.

Kontserdile järgnes Riho Luhti lintmakidisko, mis meelitas tantsupõrandale paigale jäänud publiku koos personaliga.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
publik
publik

“Sisutihe” tekst ühe tsellisti poolt. On nüüd rahul, et sai ära panna Tallinna teede kohta. Aplaus!

A8
A8

Head teed Haapsalus??? Venemaaga võrreldes muidugi pole viga. Asfalt on ikka peal.

wpDiscuz